Soraya ProBio Schoon probiotisch micellair water voor het gezicht normaliserend 250 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

De milde formule verwijdert effectief make-up en alle onzuiverheden en zorgt tegelijkertijd voor een gevoel van reinheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Soraya ProBio Schoon probiotisch micellair water voor het gezicht normaliserend 250 ml

Normaliserend micellair water voor het reinigen en verwijderen van make-up van de vette en gecombineerde huid is een product dat het microbioom van de huid ondersteunt en tegelijkertijd een milde formule biedt met een eenvoudige samenstelling. De belangrijkste kenmerken van het product zijn:

-Eenvoudige formule: zonder onnodige toevoegingen, wat gunstig kan zijn voor de vette en gecombineerde huid.

-Ondersteuning van het huidmicrobioom: De formule ondersteunt het natuurlijke evenwicht van de microflora van de huid, wat bijdraagt aan een gezond uiterlijk.

-Effectieve verwijdering van make-up: de zachte formule verwijdert effectief make-up en alle onzuiverheden, terwijl het een gevoel van reinheid garandeert.

-Normalisatie: het product helpt de functies van de vette en gecombineerde huid te normaliseren, waardoor deze in balans blijft.

-Frisheid: Na gebruik herstelt micellair water het gevoel van frisheid van de huid.

Als gevolg hiervan biedt dit normaliserende micellaire water uitgebreide verzorging voor de vette en gecombineerde huid, waardoor het evenwicht van het microbioom, de reinheid en de frisheid van de huid wordt gewaarborgd.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof en was het gezicht en de ogen. Vervang het wattenschijfje totdat het schoon is.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, caprylyl/caprylglucoside, inuline, alfa-glucanoligosaccharide, gistextract, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, cetrimoniumbromide, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114566
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045088310

Soraya ProBio Schoon...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies