Stars from the Stars Wenkbrauwpommade /13/ Honey Brown gr

€ 5,90
Inclusief belasting

Met wenkbrauwpommade kunt u zowel natuurlijke als expressieve make-up creëren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Wenkbrauwpommade /13/ Honey Brown gr

Stars from the Stars pomade is een ongelooflijk duurzame en waterproof formule voor perfect gevormde wenkbrauwen die de hele dag blijven zitten. De pommade is snel en gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je je wenkbrauwen de perfecte vorm kunt geven en perfect kunt opvullen. Het benadrukt perfect het oogframe, waardoor de look nog expressiever en sensueler wordt. De productformule, verrijkt met candelilawas, fixeert niet alleen de wenkbrauwen, ale conditioneert ook de huid en het haar. De occlusieve laag die door de wax wordt gecreëerd, helpt de wenkbrauwen te verzachten en glad te maken, waardoor ze er gezond uitzien. Wenkbrauwpommade kan ook gebruikt worden als crème eyeliner, waardoor je een sensuele en ego oogmake-up kunt creëren. Met de wenkbrauwpommade, verkrijgbaar in drie zorgvuldig geselecteerde kleuren, kunt u zowel natuurlijke als expressieve make-up creëren. Ongeacht uw voorkeuren, het effect zal altijd perfect zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de pommade rechtstreeks op de wenkbrauwen aan met een nauwkeurig, schuin penseel, waardoor ze de gewenste vorm krijgen.

SAMENSTELLING

Isododecaan, cyclopentasiloxaan, trimethylsiloxysilicaat, C30-45 alkyldimethicon, CI 77891, aluminium zetmeel octenylsuccinaat, euphorbia cerifera cera cera, butylacrylen/hydroxypropyl dimethicon-acrylocrylaatkopolymeer, synthetisch wax, trimethylsile, ciheticon, ciheticon. 2, CI 77499, Dis Teardimonium Hectorite, C30-45 Alkylmethicon, C30-45 Olefine, Aqua , CI 77491, Propyleencarbonaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115002
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209848034

Stars from the Stars...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies