Stars from the Stars Star Soap Wenkbrauwzeep 30 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Veganistische zeep is het antwoord op de behoeften van ego en effectieve wenkbrauwmake-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Star Soap Wenkbrauwzeep 30 ml

Cosmicably Sustainable Eyebrow Soap is een innovatieve oplossing die met één penseelbeweging een lamineereffect garandeert. De transparante formule maakt het 100% universeel, geschikt voor alle huidtypes en haartinten. De zeep zet in en zorgt voor een perfecte fixatie van de wenkbrauwvorm gedurende de dag, zonder de noodzaak om water te gebruiken of eerder aangebrachte cosmetica te verwijderen. De dikke consistentie van de gel maakt het product uiterst efficiënt en de toevoeging van glycerine hydrateert het haar, waardoor het er gezond uitziet. Het delicate aroma van frambozensnoepjes zorgt voor plezier tijdens het aanbrengen. Reageer op de behoeften van kosmische schoonheid zonder lelijke resten. Wenkbrauwzeep is de sleutel tot perfecte fixatie, benadrukt de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en geeft ze een kosmische glans. Veganistische zeep is het antwoord op de behoeften van ego en effectieve wenkbrauwmake-up.

HOE TE GEBRUIKEN

Schep de zeep op de borstel of spiraal. Borstel je wenkbrauwen naar boven in de gewenste vorm en druk ze met je vinger tegen de huid. De zeep kan zowel vóór de make-up als op eerder geverfde wenkbrauwen worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , Steareth-21, Glycerine, PVP, Parfum, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin, Linalool De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115003
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209849918

Stars from the Stars Star...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies