Stars from the Stars Black Star Soap zwarte wenkbrauwzeep 30 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Wenkbrauwzeep, met een intens zwarte tint, biedt niet alleen een laminerend effect met één penseelstreek, ale verdonkert ook zachtjes de natuurlijke kleur van de haartjes.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Black Star Soap zwarte wenkbrauwzeep 30 ml

Extreem duurzame wenkbrauwzeep, met een intens zwarte tint, biedt niet alleen een laminerend effect met één penseelstreek, ale verdonkert ook zachtjes de natuurlijke kleur van de haartjes. De unieke formule elimineert het risico op ego resten als het te overvloedig wordt aangebracht, waardoor het proces volkomen veilig is. De zeep fixeert en garandeert de hele dag een perfecte fixatie van elke wenkbrauwvorm, zonder onnatuurlijke verstijving. Bovendien is het gebruik van water of het oplossen van eerder gebruikte cosmetica niet nodig, wat het uiterst praktisch maakt. Dankzij de dikke consistentie van de gel is het product uiterst efficiënt en het glycerinegehalte hydrateert het haar, waardoor het een gezonde uitstraling krijgt. Het frambozenaroma van hard snoep maakt het aanbrengen tot een aangename ervaring, waarbij de duurzaamheid en intensiteit van de kleur worden benadrukt. Zwarte, veganistische wenkbrauwzeep is de perfecte oplossing voor wie een langdurig effect, intense kleuren en gemakkelijke applicatie wil. Geef je wenkbrauwen een kosmische look zonder compromissen.

HOE TE GEBRUIKEN

Schep de zeep op de borstel of spiraal. Borstel je wenkbrauwen naar boven in de gewenste vorm en druk ze met je vinger tegen de huid. De zeep kan zowel vóór de make-up als op eerder geverfde wenkbrauwen worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , Steareth-21, Glycerin, PVP, Parfum, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin, Linalool, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115004
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209849925

Stars from the Stars Black...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies