Stars from the Stars Jelly Brow Soap gel-wenkbrauwenzeep 30 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Gel-wenkbrauwenzeep is de sleutel tot subtiel gefixeerde en gezond uitziende wenkbrauwen die de aandacht zullen trekken.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Jelly Brow Soap gel-wenkbrauwenzeep 30 ml

Gel Eyebrow Soap - ontdek het geheim van kosmisch pluizige wenkbrauwen met transparante gelzeep. De extreem lichte formule stylet en voedt het haar, waardoor het een natuurlijke fixatie krijgt. Dit is de perfecte oplossing voor degenen die hun wenkbrauwen subtiel willen accentueren en temmen. Door de transparante consistentie van de zeep kunt u een licht effect bereiken en tegelijkertijd een langdurige fixatie garanderen. Verrijkt met kamille- en paardenstaartextracten, garandeert de productformule ongelooflijk gehydrateerd, versterkt en geregenereerd haar. Kies voor wenkbrauwverzorging en -styling die het natuurlijke karakter behoudt en tegelijkertijd een kosmisch pluizig effect krijgt. Gel-wenkbrauwenzeep is de sleutel tot subtiel gefixeerde en gezond uitziende wenkbrauwen die de aandacht zullen trekken.

HOE TE GEBRUIKEN

Schep de zeep op de borstel of spiraal. Borstel je wenkbrauwen naar boven in de gewenste vorm en druk ze met je vinger tegen de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Poloxameer 237, Glycerine, Panax Ginsengwortelextract, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115005
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904209849147

Stars from the Stars Jelly...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies