Stars from the Stars Fizzly Jelly Lip Balm bruisende lippenbalsem /03/ 5 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Het voedt en hydrateert, waardoor de lippen glad worden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the Stars Fizzly Jelly Lip Balm bruisende lippenbalsem /03/ 5 g

Dompel jezelf onder in een onaards sprankelende ervaring met een balsem die de dorst van je lippen zal lessen. Ruim 97% van de ingrediënten komt uit de natuur, waardoor de balsem dik, romig en omhullend is, en tegelijkertijd bruisend en verfrissend - een echte WOW! De formule van de balsem maakt je lippen glad, zacht, perfect gehydrateerd en gevoed, alsof je naar je favoriete drankje reikt! De veganistische formule met toegevoegde irriterende stoffen verbetert de bloedsomloop, waardoor de lippen groter lijken.

Actieve ingrediënten:

-Shea Butter: Voedt en hydrateert, waardoor de lippen glad worden.

-Vitamine E: Vertraagt huidverouderingsprocessen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

-VOLULIP: Stimuleert de collageensynthese en bevat hyaluronzuur, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de lippen wordt verbeterd.

Breng de bruisbalsem aan wanneer uw lippen hydratatie en verfrissing nodig hebben. Het is ook perfect als super nachtmasker.

FIZZLY JELLY LIP BALM is verkrijgbaar in drie heerlijke versies, geïnspireerd op je favoriete koolzuurhoudende dranken: donkerbruin (01), citroen (02) en oranje (03). Ontdek een nieuwe dimensie van lipverzorging!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem rechtstreeks op je lippen aan

SAMENSTELLING

Aceton, Aqua , Parfum, Citral, Linalool, Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limoneen, Eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115148
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209849024

Stars from the Stars Fizzly...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies