STR8 Game Douchegel 400 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

De perfecte oplossing voor iedere man die zichzelf wil voorzien van veel diepe frisheid tijdens zijn dagelijkse doucheritueel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

STR8 Game Douchegel 400 ml

STR8 Game cosmetica is de perfecte oplossing voor iedere man die zichzelf wil voorzien van veel diepe frisheid tijdens zijn dagelijkse doucheritueel. Het is niet zomaar een verzorgingsartikel, ale een waar genot dat uw momenten onder water zal veranderen in momenten van ontspanning en ontspanning. Dankzij de formule van deze cosmetica krijgt uw huid haar uitstekende conditie, gezonde uitstraling en stralende glans terug. Het is niet alleen bescherming tegen vuil, maar ook vitaliteit en comfort voor je lichaam. De waarde van dit product overtreft de verwachtingen en de effecten ervan houden lang aan, waardoor je de hele dag kunt genieten van het gevoel van frisheid.STR8 Game is een douchegel voor mannen die niet alleen reinigt, maar ook gemakkelijk aanbrengt en afspoelt, waardoor de huid verfrist en geregenereerd. De verfrissende geur is echt mannelijk en vormt een perfecte aanvulling op de hele verzorgingsceremonie. Dankzij deze eigenschappen zal deze cosmetica zeker een vaste plaats in uw dagelijkse verzorging vinden en langdurig aan uw verwachtingen voldoen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumlaurylsulfaat, natriumchloride, cocamidopropylbetaïne, parfum, citroenzuur, natriumsulfaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, natriumbenzoaat, hexylcinnamal, limoneen, linalool, CI 17200, CI 42090. De volledige, huidige INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112557
a lot

Specifieke referenties

ean13
5201314170389

STR8 Game Douchegel 400 ml

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies