Anwen Good LOKing natural wave styling gel 200 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

De gel benadrukt de krul, fixeert en voedt tegelijkertijd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Anwen Good LOKing natural wave styling gel 200 ml

De gel benadrukt de krul, fixeert en voedt tegelijkertijd. Natuurlijke polymeren en gehydrolyseerd maïszetmeel definiëren en behouden effectief de krul. Rijstproteïnen en tarwekiemaminozuren brengen de natuurlijke krul van het haar naar voren en vergemakkelijken het stylen terwijl het haar wordt gevoed. Rood zeewierextract versterkt en beschermt de haarschubbenlaag, sluit de nagelriemen en maakt glad, terwijl inuline diep hydrateert. De gel wordt aanbevolen voor golvend haar met een krultype van 2a tot 2c. Ook geschikt om de twist glad te strijken.

HOE TE GEBRUIKEN

En de manier - de twist benadrukken

Breng een deel van de gel die geschikt is voor uw haar aan op nat, druppelend water. Verdeel voorzichtig over de hele lengte en kneed de golven met de kop naar beneden. Droog je haar met een diffuser of laat het natuurlijk drogen. Kneed de droge lokken voorzichtig met je handen - je kunt hiervoor een beetje siliconenserum of je favoriete olie gebruiken.

II manier - de draai gladstrijken

Breng een deel van de gel die geschikt is voor uw haar aan op nat, druppelend water. Verdeel voorzichtig over de gehele lengte. Föhn je haar en style het steil met een borstel. Na het drogen kunt u een beetje siliconenserum gebruiken om het haar nog gladder te maken.

SAMENSTELLING

Aqua, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, gehydrolyseerd maïszetmeel, inuline, cocodimoniumhydroxypropyl gehydrolyseerd rijsteiwit, Furcellaria Lumbricalis-extract, gehydrolyseerde haver, tarwe-aminozuren, hydroxyethylcellulose, citroenzuur, polyglyceryl-4-lauraat/sebacate, polyglyceryl-6-caprylaat/capraat, fenoxyethanol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Benzylalcohol De exacte samenstelling staat op de verpakking

109261
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907222404997

Anwen Good LOKing natural...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies