Nivea Extreme Hold Styling Haarspray Extreem Strong 250 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Hairspray is een product met een geavanceerde formule die het kapsel effectief fixeert en tegelijkertijd de conditie van het haar verzorgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Extreme Hold Styling Extreem Strong haarspray 250 ml

Hairspray is een product met een geavanceerde formule die het kapsel effectief fixeert en tegelijkertijd de conditie van het haar verzorgt. Dit zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze vernis:

-Maximale sterke hold: De haarlak zorgt voor een extreem sterke fixatie van de styling, waardoor je kapsel lang blijft zitten.

-Haarversterking: Dankzij de aanwezigheid van panthenol (pro-vitamine B5) en vitamine B3 in de formule fixeert de haarlak niet alleen het kapsel, ale versterkt het ook de haarstructuur. Deze ingrediënten helpen de elasticiteit en sterkte van het haar te vergroten, wat vooral belangrijk is als we ons haar vaak stylen en stylingproducten gebruiken.

-UV-bescherming: De haarlak fungeert als een beschermende barrière en helpt het haar te beschermen tegen de negatieve effecten van UV-straling. Dit is belangrijk omdat de zon de conditie en kleur van je haar kan beïnvloeden.

- Droogt het haar niet uit: De formule van de haarlak is zo samengesteld dat het haar niet uitdroogt. Hierdoor vermijd je het effect van ruw en droog haar, wat vaak gepaard gaat met het gebruik van andere stylingproducten.

-Gemakkelijk te kammen: Ondanks de sterke fixatie veroorzaakt de haarlak geen problemen bij het kammen van het haar. Je kunt je haar vrij kammen zonder bang te hoeven zijn dat het blijft plakken of de elasticiteit verliest.

Haarlak is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare styling en tegelijkertijd zorg dragen voor de gezondheid en het uiterlijk van hun haar. De formule verrijkt met pantenol en vitamine B3 ondersteunt bovendien de haarversterking en -verzorging, waardoor je kunt genieten van een mooi kapsel en gezond haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Om het kapsel te fixeren, spuit je de haarlak vanaf een afstand van ongeveer 30 cm gelijkmatig op het haar.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., butaan, isobutaan, propaan, octylacrylamide/acrylaten/butylaminoethylmethacrylaatcopolymeer, Aqua , Panthenol , niacinamide, pantolacton, citroenzuur, aminomethylpropanol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112637

Specifieke referenties

ean13
9005800362830

Nivea Extreme Hold Styling...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies