Sunew Med+ intensief regenererend Handmasker Zoete Amandel en Royal Jelly 1 paar/36 g

€ 4,20
Inclusief belasting

Intensief hydraterend en regenererend handmasker met zoete amandelolie en koninginnengelei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Sunew Med+ intensief regenererend Handmasker Zoete Amandel en Royal Jelly

Intensief hydraterend en regenererend handmasker met zoete amandelolie en koninginnengelei. Opgedragen aan handen die regeneratie, gladheid en een verjongend effect nodig hebben. Zoete amandelolie en vitamine E hydrateren de huid perfect en behouden het juiste vochtgehalte. Zoete amandelolie ondersteunt ook het invetten, voeden, regenereren en gladmaken. Het intensief hydraterende masker bevat ook koninginnengelei, wat helpt om de huid stevig en glad te houden. Het bevat ook andere waardevolle ingrediënten, zoals: hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht, allantoïne, rozemarijnextract (dit ingrediënt is erg belangrijk in intensief regenererende maskers. Het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen), fytosterolen die de epidermale barrière versterken, waterverlies remmen, beschermen en hydrateren.

HOE TE GEBRUIKEN

Knip de handschoenen langs de gemarkeerde lijn. Het intensief regenererende masker moet ongeveer 20-30 minuten op de handen worden aangebracht. Doe de handschoenen uit. Masseer de crème die op uw handen achterblijft zachtjes in de huid en laat deze volledig intrekken. Het is een eenvoudige en snelle manier om gladde en verzorgde handen te krijgen.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Dimethicon, Propyleenglycol, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Peg-100 Stearaat, Fenoxyethanol, Vitis Vinifera (Druiven) Zaadolie (Vitis Vinifera), Chloorfenesine, Xanthaangom, Maltodextrine, Allantoïne, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie (Prunus Amygdalus Dulcis), natriumascorbylfosfaat, fytosterolen, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, dipropyleenglycol, natriumhyaluronaat, lecithine, tocoferol, bisabolol, tocoferylacetaat, Royal Jelly , gehydrogeneerde lecithine.

106516
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900378737247

Sunew Med+ intensief...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies