Sunew Med+ Essence + Activator onder gezichts- en oogcrème 30 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Dankzij de Activator kunt u genieten van een mooie en jongere teint, die een uniforme en gezonde uitstraling krijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Sunew Med+ Essence + Activator onder gezichts- en oogcrème 30 ml

De multitasking-cosmetica, de Activator, is een perfecte combinatie van een verjongend masker en een serum . Door dit product een paar weken regelmatig te gebruiken, zult u significante resultaten opmerken waardoor u foundation en concealer kunt laten vallen. De activator vermindert effectief rimpels en maakt de huid steviger en elastischer. Bovendien egaliseert het de huidskleur en geeft het een gezonde gloed. Deze multi-tasking-cosmetica kan de effectiviteit van gezichtscrèmes verhogen en hun effect versterken. Het product is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige en problematische huid. Studies uitgevoerd onder toezicht van een dermatoloog bevestigen dat het gebruik van Activator positieve effecten heeft:

-93% van de proefpersonen merkten een gelijkmatige huidskleur op,

-86% van de respondenten constateerde een stralende teint,

-80% van de proefpersonen merkten huidversteviging op,

-66% van de respondenten verminderde donkere kringen onder de ogen,

-66% van de proefpersonen merkte een vermindering van de roodheid van de huid op.

Dankzij de Activator kunt u genieten van een mooie en jongere teint, die een gelijkmatige en gezonde uitstraling krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

De activator kan dankzij zijn extreem lichte consistentie onder elk vochtinbrengend product worden gebruikt. Breng elke ochtend en avond een paar druppels aan op het gezicht en de ogen onder uw favoriete crème.

SAMENSTELLING

Aqua , butyleenglycol, glycerine, Snail , propyleenglycol, trimethylpentaandiol/adipinezuur/glycerinekruispolymeer, diethoxyethylsuccinaat, Centella Asiatica -extract, polygonum cuspidatum-wortelextract, Scutellaria Baicalensis-wortelextract, Camellia Sinensis-bladextract, Glycyrrhiza Glabra (zoethout)-wortel Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Bloem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rozemarijn) Blad Extract, Paeonol, Natriumhyaluronaat, Hydroxyethyl Acrylaat/Natrium Acryloyldimethyl Tauraat Copolymeer, Arginine, Carbomeer, Xanthaangom, Propaandiol, Caprylhydroxamic Zuur, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Kaliumsorbaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112333

Specifieke referenties

ean13
5900378737629

Sunew Med+ Essence +...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies