Tołpa Dentica Extra Fresh mondwater 500 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Mondwater is een effectieve ondersteuning bij het voorkomen van tandbederf

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dentica Extra Fresh mondwater 500 ml

Ontdek het buitengewone mondwater dat je een langdurige frisse adem geeft. Extra Fresh mondwater is een uitstekend product dat niet alleen je adem verfrist, maar ook je tandvlees verzorgt en beschermt. De formule is speciaal ontwikkeld om veilig te zijn voor het glazuur. Mondwater is een effectieve ondersteuning bij het voorkomen van tandbederf. Dankzij het gehalte aan natriumfluoride (470 ppm F-), beschermt het uw tanden effectief tegen de ontwikkeling van cariës en zorgt het voor hun gezondheid en integriteit. Bovendien bevat onze vloeistof geen alcohol, waardoor het zacht is voor het delicate mondslijmvlies.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een onvolledige dop met vloeistof en spoel uw mond ongeveer een halve minuut. Niet doorslikken. Niet verdunnen. Niet doorslikken. Niet verdunnen

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, cetylpyridiniumchloride, natriumfluoride, allantoïne, zinkcitraat, Aroma , natriumcitraat, polysorbaat 20, citroenzuur, tetranatrium EDTA, natriumsacharine, natriumbenzoaat, CI 47005, CI 42051. Volledig, de actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

112017
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907608610158

Tołpa Dentica Extra Fresh...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies