Tołpa Dentica Black White mondwater 500 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Mondwater is een product gemaakt voor uitgebreide mondverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dentica Black White mondwater 500 ml

Tołpa Dentica mondwater is een product gemaakt voor uitgebreide mondverzorging. Deze vloeistof heeft verschillende gunstige eigenschappen die helpen om je tanden gezond en mooi te houden. De vloeistof helpt bij het bleken van bestaande verkleuringen die kunnen ontstaan door de consumptie van koffie, thee, wijn en andere kleurstoffen. Het heeft een verhelderend effect op het glazuur en biedt tevens bescherming tegen nieuwe verkleuringen. Bovendien bereikt de vloeistof plaatsen die moeilijk te bereiken zijn voor de borstel, wat een gevoel van diepe reinheid geeft. Het heeft ook een antibacterieel effect, dat helpt de mondholte te beschermen tegen de groei van bacteriën. De vloeistof bevat fluoride (225 ppm F-), dat de tanden versterkt en beschermt tegen de vorming van tandplak en tandsteen. Het is echter belangrijk om de vloeistof volgens de instructies van de fabrikant te gebruiken en bij twijfel een tandarts te raadplegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een onvolledige dop met vloeistof en spoel uw mond ongeveer een halve minuut. Niet doorslikken. Niet verdunnen. Niet doorslikken. Niet verdunnen

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, houtskoolpoeder, natriumfluoride, tetrakaliumpyrofosfaat, tetranatriumpyrofosfaat, Aroma , polyglyceryl-10-stearaat, natriumsaccharine, polyglyceryl-10-myristaat, polyglycerine-10, natriumdehydroacetaat, natriumcitraat, citroenzuur , Sodium Benzoate, Limonene, CI 42051, CI 16255, CI 47005. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112019
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719414220

Tołpa Dentica Black White...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies