Nacomi Next Level Dermo Hydraterende tonic voor de droge en gevoelige huid 100 ml

€ 6,59
Inclusief belasting

Het reinigt en verstevigt en herstelt de natuurlijke balans en pH

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Nacomi Next Level Dermo Hydraterende tonic voor de droge en gevoelige huid 100 ml

Reinigt en verstevigt en herstelt de natuurlijke balans en pH van de droge en gevoelige huid. Tonic verrijkt met propaandiol, multifunctioneel polysaccharide en allantoïne revitaliseert de huid en geeft haar een gevoel van verlichting. Dankzij het geavanceerde actieve ingrediënt hydrateert PatchH2O® en elimineert het een droog en trekkerig gevoel van de huid. Een droge en gevoelige huid kenmerkt zich doordat deze gemakkelijk uitdroogt of irriteert. Het produceert niet zoveel talg als een vette of gecombineerde huid, waardoor de beschermende laag kwetsbaarder wordt. Daarom is in haar geval een goede verzorging op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten essentieel. Het ingrediënt Fucogel® in de tonic maakt de huid zacht en zijdeachtig. Hoogmoleculair polysaccharide vormt een beschermende film op de huid en zorgt voor een onmiddellijk verlichtingseffect. Het heeft de belangrijkste actieve en sensorische eigenschappen om gemakkelijk en snel huidwelzijn te bereiken. Bovendien hydrateert, kalmeert, stimuleert het de vernieuwing van de opperhuid en heeft het anti-aging eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Breng de tonic aan op het gereinigde gezicht met een wattenschijfje, vermijd de oogcontouren. Gebruik na elke gezichtswasbeurt. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, propaandiol, natriumhyaluronaat, allantoïne, trehalose, ureum, serine, algin, biosaccharide gom-1, pullulan, maltodextrine, melkzuur, tetranatriumglutamaatdiacetaat, pentyleenglycol, caprylylglycol, dinatriumfosfaat, glycerylpolyacrylaat, natriumhydroxide, Kaliumfosfaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109599
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716511

Nacomi Next Level Dermo...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies