Ziaja Witamina C.B3 Niacynamid Face tonic voor en na make-up 190 ml

€ 4,20
Inclusief belasting

Spray tonic voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Ziaja Witamina C.B3 Niacynamid Face tonic voor en na make-up 190 ml

Spray tonic voor alle huidtypes verstevigt de huid effectief dankzij de essentie van actieve vitamines - voornamelijk vitamine C en B3 (niacinamide), evenals vitamine B5, B6 en E met een stimulerend effect. Dit product bereidt de huid perfect voor op het aanbrengen van crème of foundation en helpt bij het gelijkmatig verdelen en aanbrengen van verzorgende en verfraaiende preparaten en het mengen van dikkere, dekkende vloeistoffen. De werking van de tonic is gebaseerd op zijn vermogen om de opperhuid te versterken en te reinigen, evenals op hydraterende eigenschappen, het behoud van de natuurlijke balans van de huid, revitalisering en herstel van de vitamine-energie van de huid. Na gebruik van de tonic blijft de huid verfrist en vol energie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op een wattenschijfje, reinig de huid en vermijd de oogcontouren. Aanbevolen voor dagelijks gebruik, voor en na make-up.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propyleenglycol, natriumcocoamphoacetaat, gehydrolyseerde rijstproteïne, niacinamide, Calcium , natriumascorbylfosfaat, tocoferylacetaat, pyridoxine HCl, maltodextrine, natriumzetmeeloctenylsuccinaat, siliciumdioxide, Camellia Japonica-zaadolie, natriumchloride, PPG-26- Buteth-26, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, poloxamer 184, natriumbenzoaat, parfum (geur), linalool, geraniol, citroenzuur. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109821
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887054900

Ziaja Witamina C.B3...

€ 4,20
group_work Toestemming voor cookies