Solverx Sensitive Skin delicate Tonic die de pH van de huid in evenwicht brengt 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Een zachte tonic voor het gezicht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Solverx Sensitive Skin delicate Tonic die de pH van de huid in evenwicht brengt 200 ml

Delicate gezichtstoner, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperosehuid, die een zachte en effectieve werking garandeert. Dankzij de combinatie van lactobionzuur en hyaluronzuur heeft de tonic ontstekingsremmende, kalmerende en regenererende eigenschappen. Het herstelt de juiste pH van de huid en bereidt deze voor op een betere opname van actieve stoffen in de volgende verzorgingsfasen. De formule van de tonic is verrijkt met een complex van duizendblad- en zoethoutextracten, speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. Deze ingrediënten worden gekenmerkt door ontstekingsremmende, verzachtende irritaties en versnellen het proces van genezing en vernieuwing van beschadigde opperhuid. Hun aanwezigheid in de tonic helpt huidreacties te minimaliseren en de natuurlijke weerstand van de huid te versterken. Deze zachte gezichtstoner is een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorgingsroutine voor de gevoelige en couperosehuid, waardoor deze verfrist, ontspannen en voorbereid is op verdere verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid van het product en veeg het gezicht en de hals ermee af. Gebruik 's ochtends en 's avonds na het reinigen van je gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Polysorbaat 20, Benzyl Alcohol, Panthenol , Glycyrrhiza Glabra Wortel Extract, Achillea Millefolium Extract, Polyglyceryl-4-Capraat, Parfum, Lactobionzuur, Dinatrium EDTA, Hyaluronic Acid , Dehydroazijnzuur, Allantoïne. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111050
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907479380075

Solverx Sensitive Skin...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies