Eveline Perfect Skin Acne seboregulerend gezichtstonic dat poriën vernauwt 200 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Deze tonic is gemaakt voor de behoeften van de huid die haar glans en gezonde uitstraling wil terugkrijgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Eveline Perfect Skin Acne seboregulerend gezichtstonic dat poriën vernauwt 200 ml

Deze tonic is gemaakt voor de behoeften van de huid die haar glans en gezonde uitstraling wil terugkrijgen. Dankzij een unieke mix van actieve ingrediënten, waaronder shikimine- en amandelzuur, komkommerextract, zoethout, zink en bioferment van algen, werkt de tonic in vele richtingen om te voldoen aan de behoeften van een acnehuid.

Voordelen:

- Matteert en zorgt de hele dag voor een zijdezacht effect: de tonic helpt overtollig talg onder controle te houden, waardoor de huid mat en glad wordt.

- Vermindert de zichtbaarheid van imperfecties, waardoor de huid er gezond en stralend uitziet: De actieve ingrediënten van de tonic helpen de zichtbaarheid van imperfecties te verminderen, waardoor de huid er gezond en stralend uitziet.

- Optimaliseert de talgproductie en voorkomt de vorming van nieuwe mee-eters: De toner reguleert de talgproductie, wat bijdraagt aan het minimaliseren van de vorming van nieuwe mee-eters.

-Verkleint effectief de poriën, waardoor de huid er glad en egaal uitziet: De tonic helpt de poriën te verkleinen, wat bijdraagt aan een glad en egaal uiterlijk van de huid.

- Verwijdert bacteriën en onzuiverheden die kunnen bijdragen aan ontstekingen: De ingrediënten van de toner hebben een antibacteriële werking, waardoor bacteriën en onzuiverheden worden verwijderd.

Actieve ingrediënten hebben een regenererend effect op de huid en herstellen de natuurlijke schoonheid: de tonic ondersteunt de regeneratieprocessen van de huid en helpt haar natuurlijke schoonheid te herstellen.

-Verzacht huidirritaties, waardoor het uitgerust en verfrist wordt: dankzij het kalmerende effect helpt de tonic huidirritaties te kalmeren, waardoor het uitgerust en verfrist blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de tonic aan op de huid met een wattenschijfje. Toon 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, polysorbaat 20, Undaria Pinnatifida-celkweekextract, Glycyrrhiza Glabra-wortelextract, Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, Cucumis Sativus-fruitextract, amandelzuur, shikiminezuur, zink-PCA, dikaliumglycyrrhizaat, Panthenol , fenoxyethanol , Ethylhexylglycerine, Gluconolacton, Natriumbenzoaat, Calcium , Parfum (Geur), Aminomethylpropanol, Propyleenglycol, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112362
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416039730

Eveline Perfect Skin Acne...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies