L'biotica Pure Estetic verfrissende en hydraterende synbiotische gezichtstoner 200 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Deze toner is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

L'biotica Pure Estetic verfrissende en hydraterende synbiotische gezichtstonic 200 ml

Verfrissende en hydraterende Synbiotic Tonic is een verzorgingsproduct dat de innovatieve CELL TECH RENO-PROTECTOR®-technologie combineert met toverhazelaarwater, prebiotica en probiotica. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Behoud van de huidbalans: De tonische formule helpt de opperhuid in balans te houden, wat zich vertaalt in een verbeterde huidconditie en een gevoel van comfort. Het heeft een verzachtende werking en vermindert irritatie.

-Hydratatie en stralend uiterlijk: de huid is gehydrateerd, stralender en heeft een gezonde, egale teint. De tonic helpt de zichtbaarheid van poriën te verminderen.

-Onvolkomenheden tegengaan: De tonic helpt de zichtbaarheid van huidonvolkomenheden te verminderen en de huid wordt gladder en strakker.

-Antioxidantbescherming: Een stabiele vorm van vitamine C heeft een antioxiderende werking, voorkomt huidveroudering, rimpels en intensiveert de productie van collageen. Bovendien helpt het verkleuring te verminderen en de huidskleur te verbeteren.

-Versterking van het huidmicrobioom: Prebiotica en probiotica ondersteunen de goede werking van het huidmicrobioom, wat cruciaal is voor de gezondheid en het evenwicht van de huid.

Deze toner is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het werkt alomvattend en biedt hydratatie, bescherming, gaat onvolkomenheden tegen en verbetert het algehele uiterlijk van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik als laatste stap van het reinigen. Veeg de huid af met een wattenschijfje of spray rechtstreeks op het gezicht, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, Hamamelis Virginiana- Water , Olive -8-esters, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , melkzuur, mangiferine, Lactobacillus-ferment, inuline, alfa-glucaanoligosaccharide, gehydrolyseerd plantaardig eiwit PG-propylsilaantriol, Polysorbaat 20, Hydroxyacetofenon, Lecithine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112990
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116085890

L'biotica Pure Estetic...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies