BasicLab Micellis emulsie Tonic- primer voor de ultragevoelige huid 150 ml

€ 18,00
Inclusief belasting

De tonifiërende Primer is bedoeld voor de hyperreactieve, ultragevoelige of periodiek gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BasicLab Micellis emulsie Tonic- primer voor de ultragevoelige huid 150 ml

De tonifiërende primer is bedoeld voor de overreactieve, ultragevoelige of periodiek overgevoelige huid, vooral tijdens dermatologische behandelingen. Het is een innovatief product dat een actieve tonic en een verzorgende basis combineert. De belangrijkste werkingen en ingrediënten van de toning primer zijn:

-Glycosaminoglycanen (3%): hydrateren, regenereren en elasticiseren de huid diep, waardoor deze zacht en soepel wordt. Ze verbeteren de distributie en opname van verzorgingsproducten die in volgende zorgfasen zullen worden toegepast.

-Serine (2%): Dit is een aminozuur met een verzachtende en regenererende werking, dat verlichting brengt bij een droge en geïrriteerde huid.

-Ceramiden: verzachten en versterken de natuurlijke beschermende barrière van de huid, waardoor tekenen van hyperreactiviteit worden verminderd.

-Asiaticoside en madecassoside: dit zijn actieve stoffen afgeleid van Centella asiatica, die irritaties en roodheid verzachten en de vorming van nieuwe voorkomen.

-Squalaan en bernagieolie: regenereren de huid en verminderen transepidermaal waterverlies. Ze verbeteren de elasticiteit, zachtheid en gladheid van de huid.

-Vitamine E: voedt de opperhuid, verbetert de elasticiteit en regenereert.

-Ectoïne: Verzacht irritaties, hydrateert en vermindert roodheid.

-Fytosterolen: regenereren de epidermale barrière en maken de huid glad.

-Arginine: Verbetert de conditie van de epidermale barrière en hydrateert de epidermis.

Resultaten van het gebruik van de toningprimer:

-De huid wordt diep gehydrateerd en voorbereid om actieve ingrediënten uit de verzorging te ontvangen.

-Herstelde gezonde, fysiologische pH.

-Verbeterde toepassing van cosmetica en geminimaliseerd rollen van producten die in de volgende zorgfasen worden aangebracht.

-Verminderde droogheid, irritatie en vervelling van de opperhuid.

-Versterkte hydrolipidenbarrière.

De tonifiërende primer is geschikt voor de gevoelige en ultragevoelige huid, vooral de huid die erg droog en uitgedroogd is. Het is ook ideaal tijdens dermatologische behandelingen, cosmetologische behandelingen, het gebruik van retinoïden en zuren, en voor de huid die gevoelig is voor irritatie, roodheid, atopisch of eczeem.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op uw handen en dep het vervolgens in de huid van uw gezicht, hals en decolleté. Gebruik op een schone huid als basis voor verzorging.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, squalaan, polyglyceryl-6-stearaat, serine, pentyleenglycol, jojoba-olie/ Macadamia -zaadolie-esters, ectoïne, ceramide AP, ceramide NP, madecassoside, asiaticoside, fytosterolen, fytosterylmacadamiaat, borago officinalis zaadolie, shea Boter-ethylesters, Centella Asiatica -bladextract, arginine, tocoferol, squaleen, polyglyceryl-6-behenaat, cetearylalcohol, xanthaangom, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113400

Specifieke referenties

ean13
5904639170927

BasicLab Micellis emulsie...

€ 18,00
group_work Toestemming voor cookies