Tołpa Dermo Face Sebio +. Gezichtstonic 2 zuren 200 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Gezichtstonic 2 zuren respecteert de speciale behoeften van de huid met actieve acne

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Tołpa Dermo Face Sebio+. Gezichtstonic 2 zuren 200 ml

Facial tonic 2 zuren respecteert de speciale behoeften van de huid met actieve acne en zorgt voor een balans tussen exfoliërende, verzachtende en hydraterende effecten. Reinigt diep en vermindert het aantal verstopte poriën tot -48% in 10 dagen. Herstelt de lichtzure pH. Remt de vermenigvuldiging van bacteriën. Vermindert het risico op acneverkleuring. Het maakt de huid strak en mat, en ernstige acne-laesies worden verminderd en gekalmeerd. Over het geheel genomen is deze toner een alles-in-één huidverzorgingsproduct voor acne dat het uiterlijk en de algehele conditie helpt verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de tonic aan op een gereinigd gezicht en dep vervolgens in met uw vingertoppen. Vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik na elke gezichtswasbeurt. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Gebruik overdag zonnebrandcrème met SPF 50.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , melkzuur, polysorbaat 20, glycerine, natriumhydroxide, turfextract, Centella Asiatica -extract, capryloylsalicylzuur, natriumlactaat, parfum, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumfytaat . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114229
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963862

Tołpa Dermo Face Sebio +....

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies