Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerde hydraterende en regenererende anti-rimpel gezichtstonic 200 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

De tonic verfrist en verstevigt de huid en herstelt de frisheid en elasticiteit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerde hydraterende en regenererende anti-rimpel gezichtstonic 200 ml

Bielenda Calcium Q10 Anti-rimpel Tonic is een product verzadigd met calcium en leeftijdsbiotica, ontworpen voor uitgebreide huidverzorging. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en acties van dit tonicum:

-Calcium en Age-Biotics: De tonic bevat calcium en age-biotica die de hydratatie, regeneratie ondersteunen en het huidverouderingsproces tegengaan.

- Verfrissend en tonifiërend: de toner verfrist en verstevigt de huid en herstelt de frisheid en elasticiteit.

-Reiniging: reinigt effectief de huid en verwijdert onzuiverheden en make-upresten.

-Diepe hydratatie: de tonic hydrateert de huid diep, gaat droogheid tegen en herstelt het natuurlijke vochtgehalte.

-Regeneratie: Het heeft een regenererend effect en ondersteunt huidherstelprocessen.

-D- Panthenol : De inhoud van D-Panthenol kalmeert de gevoelige huid, droogt deze niet uit, verzacht haar, elimineert ruwheid en herstelt de juiste pH.

-Huidvoorbereiding: bereidt de huid optimaal voor op daaropvolgende verzorgingsstappen, zoals het aanbrengen van crème of serum .

Het effect van regelmatig gebruik van deze tonic is een gladde, verfriste en gehydrateerde huid die een gezonde glans krijgt. Tonic is een belangrijk element van de dagelijkse verzorgingsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Bevochtig een wattenschijfje met de vloeistof en reinig de huid. Wrijf niet hard. Laat op de huid zitten of spoel af met water. Gebruik elke ochtend en avond en overdag als verfrissende behandeling.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, natriumlactaat, betaïne, lactobionzuur, panthenol, butyleenglycol, natriumhyaluronaat, alfa-glucaanoligosaccharide, Polymnia Sonchifolia- Juice , maltodextrine, Hyaluronic Acid , polyglutaminezuur, Lactobacillus, gehydrogeneerde lecithine, carnitine, calciumchloride , Ubiquinone, Tocoferol, Biotine, Pentyleenglycol, Polysorbaat 20, Lecithine, Melkzuur, Citroenzuur, Natriumcitraat, Trinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114543
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169054489

Bielenda CALCIUM + Q10...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies