Barwa Zwavel Anti-Acne Matterende Tonic 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van een mooie huid met deze innovatieve tonic

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Barwa Zwavel Anti-Acne Matterende Tonic 200 ml

Sulphur Mattifying Tonic is een element in de dagelijkse huidverzorging en vormt de tweede stap naar een mooie en gezonde huid. Het bevat samengestelde ingrediënten die de glans van de huid effectief verminderen, grondig reinigen, verfrist, glad maakt en de verschijning van onvolkomenheden beperkt. Het resultaat is een matte, frisse, schone teint die de juiste pH-waarde van de huid behoudt. Deze tonic, bedoeld voor dagelijks gebruik 's ochtends en 's avonds, werkt als ondersteuning tegen acne door huidonvolkomenheden te bestrijden. De formule reinigt de huid grondig, vernauwt de poriën, verstevigt en verfrist de teint, terwijl de ontwikkeling van mee-eters wordt beperkt. De actieve ingrediënten in de tonic helpen de huid van gezicht, hals en decolleté glad te maken, terwijl de glans wordt verminderd. Het tonicum helpt ook om de juiste pH-waarde van de huid te behouden. Dankzij de Sulphur Mattifying Tonic blijft de huid niet alleen fris en schoon, ale ook zonder een onaangenaam trekkerig gevoel. Dit product is een ideale oplossing voor mensen die een mat effect willen bereiken en tegelijkertijd voor de gezondheid en het evenwicht van de huid willen zorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de tonic aan op een wattenschijfje en veeg zachtjes over je gezicht, hals en decolleté. Gebruik elke ochtend en avond of indien nodig gedurende de dag, en na elke gezichtsreiniging. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , alcoholdenat., glycerine, Panthenol , propyleenglycol, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, zwavel, melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, Citrus Aurantium Dulcis fruitextract, appelzuur, wijnsteenzuur, Saccharum Officinarum-extract, Acer Saccharum-extract , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, PEG-30 Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Citral, Limoneen, Linalool, CI 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114587

Specifieke referenties

ean13
5905172331684

Barwa Zwavel Anti-Acne...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies