Bioderma Sebium Lotion Booster versterkende verzorging 200 ml

€ 18,00
Inclusief belasting

Gezichtsvloeistof bedoeld voor de vette en gecombineerde huid, bevat milde reinigende ingrediënten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bioderma Sebium Lotion Booster versterkende verzorging 200 ml

Gezichtsvloeistof speciaal voor de vette en gecombineerde huid, bevat milde reinigende ingrediënten, waardoor zorgen over ongewenste huidirritatie worden geëlimineerd. Het product helpt de pH-balans van de huid te behouden, vernauwt de poriën zachtjes en reguleert de talgproductie. De vloeistof heeft een subtiele, frisse geur en reinigt niet alleen effectief de huid, ale voorkomt ook oneffenheden en zorgt voor hydratatie van de huid tot wel 8 uur lang. De eigenschappen zijn onder meer een zachte reiniging van de huid, het harmoniseren van de pH, het beheersen van de talgproductie, het hydrateren en verstevigen van de poriën, waardoor de huid zonder plakkerigheid aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gezichtsvloeistof met een wattenschijfje aan op de gereinigde huid en masseer zachtjes. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua / water / eau, peg-11 methyletherdimethicon, butyleenglycol, glycerine, fomes officinalis (paddenstoel) extract, capryloylglycine, polysorbaat 20, natriumcitraat, zinkgluconaat, salicylzuur, natriumhydroxide, mannitol, natriummetabisulfiet, xylitol, rhamnose, pyridoxine hcl, propylgallaat, peg-40 gehydrogeneerde ricinusolie, fructo-oligosachariden, fenoxyethanol, geurstof (parfum). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114770
a lot

Specifieke referenties

ean13
3401360157514

Bioderma Sebium Lotion...

€ 18,00
group_work Toestemming voor cookies