Lynia Geltonic met AHA en BHA -zuren 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

De gel-tonic vermindert effectief het aantal puistjes, exfolieert de huid zachtjes en helpt tegelijkertijd de huidtint te egaliseren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Lynia Geltonic met AHA en BHA -zuren 100 ml

Gel tonic is een perfecte oplossing voor de dagelijkse verzorging van de problematische en onzuiverheidsgevoelige huid. De optimale concentratie van AHA- en BHA-zuren zorgt ervoor dat de cosmetica het aantal puistjes effectief vermindert, de huid zachtjes exfolieert en tegelijkertijd de kleur helpt egaliseren. Praktische verpakking met doseerpompje zorgt voor gemakkelijk en hygiënisch gebruik van de tonic.

Hoofdingrediënten:

-Salicylzuur (BHA): vermindert mee-eters, voorkomt de vorming ervan, heeft bacteriedodende en schimmelwerende eigenschappen. Remt effectief seborrhea.

-AHA-melk- en citroenzuur: exfolieert de huid, reinigt deze en verheldert deze. Ze helpen verkleuring en nauwe poriën te verminderen.

-Komkommerextract: hydrateert, verfrist en kalmeert de opperhuid.

-Hyaluronzuur: bindt water in de opperhuid, waardoor de hydratatie, elasticiteit en stevigheid van de huid worden verbeterd.

Lynia tonic is een uitgebreide formule die niet alleen de teint verzorgt, ale ook de strijd tegen huidproblemen ondersteunt. Dankzij het gebruik van deze tonic wordt de huid stralender, gehydrateerder en verfrist, klaar voor de dagelijkse uitdagingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Maximaal één keer per dag, tijdens de avondverzorging, gebruiken op een schone en vochtige huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Melkzuur, Citroenzuur, Salicylzuur, Cucumis Sativus Fruitextract, Natriumhyaluronaat, Gluconolacton, Glycerine, Calcium , Kaliumsorbaat, Natriumhydroxide, Natriumfytaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115434
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901819

Lynia Geltonic met AHA en...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies