Lynia Exfoliërende en verhelderende geltonic met amandelzuur 5 % en gluconolacton 4% 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Exfoliërende en verhelderende tonic met amandelzuur en gluconolacton is de perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Lynia Exfoliërende en verhelderende geltonic met amandelzuur 5 % en gluconolacton 4% 100 ml

De exfoliërende en verhelderende tonic met amandelzuur en gluconolacton is de perfecte oplossing voor de dagelijkse huidverzorging die een diepe reiniging, verfrissende en verhelderende werking nodig heeft. De toner verwijdert op milde wijze dode huidcellen, herstelt de natuurlijke uitstraling en balans en kalmeert de huid zonder irritatie, waardoor deze perfect is voor de gevoelige huid. De tonerformule reguleert ook de talgafscheiding, waardoor de huid mat en gezond blijft. Dankzij het zachte exfoliërende effect verbetert het de textuur van de huid, waardoor deze glad, zijdeachtig en stralend wordt. De lichte gelconsistentie vergemakkelijkt het aanbrengen en laat na gebruik een vochtinbrengende beschermlaag achter die de huid beschermt tegen vochtverlies. De exfoliërende en verhelderende tonic is een uitgebreide verzorging die niet alleen verfrist en verheldert, ale ook de algehele conditie van de huid verbetert, waardoor deze er stralend en gezond uitziet. Het toevoegen van deze toner aan uw dagelijkse verzorgingsroutine zal tal van voordelen voor uw huid opleveren en genieten van de effecten van een gehydrateerde, gladde en stralende teint.

HOE TE GEBRUIKEN

Gezichtsverzorging. Gebruik 1-2 keer per dag. Aanbevolen eenmaal per dag 's nachts.

SAMENSTELLING

Aqua , Amandelzuur, Gluconolacton, Niacinamide, Panthenol , Natriumhyaluronaat, Natrium PCA, Glucose, Ureum, Glutaminezuur, Lysine, Glycine, Allantoïne, Melkzuur, Propyleenglycol, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Natriumbicarbonaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115435
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901864

Lynia Exfoliërende en...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies