Lynia Gel Tonic met Glycolzuur 5 % 100 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Toner met glycolzuur is een uitstekend element dat de conditie van de huid kan helpen verbeteren door deze te voorzien van essentiële voedingsstoffen en regeneratieve processen te ondersteunen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Lynia Gel Tonic met Glycolzuur 5 % 100 ml

Tonic met glycolzuur met een concentratie van 5% is een krachtig regeneratief hulpmiddel dat multidirectionele effecten op de huid heeft en tal van voordelen met zich meebrengt. Dankzij de formule verlicht de tonic effectief zonnevlekken, vermindert oneffenheden en elimineert huidonvolkomenheden. De eigenschappen ervan elimineren verkleuringen, inclusief die veroorzaakt door het verouderingsproces van de huid. Bovendien vermindert het tonicum acnelittekens effectief, terwijl het de huid verjongt en reinigt door het aantal mee-eters en opkomende puistjes te verminderen.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN TONIC:

-Regeneratie en verheldering: Glycolzuur met een concentratie van 5% heeft een regenererend effect en vermindert zonnevlekken, verkleuringen en huidonvolkomenheden. Verheldert effectief de huid, waardoor deze een egale tint krijgt.

-Vermindering van acnelittekens: de tonic vermindert en verheldert effectief acnelittekens, waardoor de huid een glad en uniform uiterlijk krijgt.

-Huidverjonging: Glycolzuur maakt de huid glad, elastisch en verstevigt, waardoor rimpels en gezichtslijnen worden verminderd. Het heeft een verjongende werking, waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

-Huidreiniging: De tonic vermindert het aantal mee-eters en het verschijnen van puistjes, waardoor de huid schoon en verfrist wordt.

- Stralende en gezonde uitstraling: Dankzij de uitgebreide werking geeft de tonic de huid een stralende en gezonde uitstraling en voegt frisheid toe.

HOE TE GEBRUIKEN

Gezichtsverzorging. Gebruik 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua , glycolzuur, betaïne, propaandiol, gluconolacton, glycerine, citrus aurantium dulcis fruitextract, natriumhyaluronaat, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Calcium . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115436
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901871

Lynia Gel Tonic met...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies