AA Wings of Color No-Limit Volume XXL Lashes Mascara /Zwart/ 6 g

€ 9,40
Inclusief belasting

Mascara "Dikke wimpers zonder grenzen" zorgt voor een onmiddellijk effect van langere en dikkere wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings of Color No-Limit Volume XXL Lashes Mascara /Zwart/ 6 g

Mascara "Dikke wimpers zonder grenzen" zorgt voor een onmiddellijk effect van langere en dikkere wimpers. Het comfortabele siliconenborsteltje verspreidt de mascara perfect, bereikt zelfs de kortste wimpers en scheidt ze nauwkeurig. De delicate formule bedekt elke wimper perfect met zwart, waardoor deze effectief wordt gemodelleerd en het volume van de wimpers wordt vergroot. De wimpers worden gelift en worden spectaculair expressief, waardoor ze de aandacht trekken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels tot aan de toppen van de wimpers. Meerdere keren op de wimpers aanbrengen om het gewenste effect te bereiken.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, vp/eicoseen copolymeer, polybuteen, glycerylstearaat, copernicia cerifera cera, butyleenglycol, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, fenoxyethanol, caprylylglycol, oryza sativa zemelenwas , hydroxyethylcellulose, glycerine, caprylhydroxaminezuur, myristinezuur, arachidezuur, beheenzuur, oliezuur, ci 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112847
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116080529

AA Wings of Color No-Limit...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies