AA Wings of Color No-Limit Volume Curl Effect Mascara /Zwart/ 6 g

€ 9,40
Inclusief belasting

De mascara "Dikke wimpers zonder grenzen" garandeert een onmiddellijk effect van gekrulde en verdikte wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings of Color No-Limit Volume Curl Effect Mascara /Zwart/ 6 g

De mascara "Dikke wimpers zonder grenzen" garandeert een onmiddellijk effect van gekrulde en verdikte wimpers. Dankzij een speciaal geprofileerd siliconenborsteltje dat zich perfect aanpast aan de vorm van het oog, krult de mascara de wimpers als een wimperkruller, terwijl het volume toeneemt. De delicate formule van de mascara bedekt de wimpers nauwkeurig met een intens zwarte kleur, waardoor de schoonheid van de ogen wordt benadrukt. De wimpers worden gekruld en worden spectaculair expressief, wat de aandacht trekt en een unieke charme aan de look toevoegt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels tot aan de toppen van de wimpers. Meerdere keren op de wimpers aanbrengen om het gewenste effect te bereiken.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, vp/eicoseen copolymeer, polybuteen, glycerylstearaat, copernicia cerifera cera, butyleenglycol, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, fenoxyethanol, caprylylglycol, oryza sativa zemelenwas , hydroxyethylcellulose, glycerine, caprylhydroxaminezuur, myristinezuur, arachidezuur, beheenzuur, oliezuur, ci 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112848
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116080543

AA Wings of Color No-Limit...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies