Bourjois Twist up the Volume Bam Booster Mascara Black Balm mascara 8 ml

€ 11,40
Inclusief belasting

Met Mascara kun je het effect van zowel lange als dikke wimpers bereiken, waardoor je look een intense expressie krijgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Bourjois Twist up the Volume Bam Booster Mascara Black Balm Mascara 8 ml

De mascara onderscheidt zich door een innovatief borsteltje dat twee verschillende standen biedt:

-Twist 1 - positie voor wimperverlenging: Met deze positie kunt u lange, prachtig langwerpige wimpers verkrijgen, waardoor het oog wordt geopend en er elegantie aan wordt toegevoegd.

-Twist 2 - positie voor wimperverdikking: In deze positie geeft mascara de wimpers maximaal volume, waardoor het effect van dikkere en meer opvallende wimpers wordt gegarandeerd.

Deze mascara staat ook bekend om verschillende andere belangrijke kenmerken:

-Maximale lengte en volume: Dankzij het gebruik van deze mascara winnen je wimpers zowel lengte als volume, waardoor ze een intense, zwarte kleur en expressiviteit krijgen.

-Geen afbrokkeling of klontjes: De formule van de mascara is ontworpen om afbrokkeling van het product en de vorming van lelijke klontjes op de wimpers te voorkomen.

-Samenstelling met keratine en collageen: Deze mascara is verrijkt met keratine en collageen, die helpen bij de verzorging van wimpers, waardoor ze een gezond uiterlijk en elasticiteit krijgen.

Met Mascara kun je het effect van zowel lange als dikke wimpers bereiken, waardoor je look een intense expressie krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiterste puntjes van de wimpers - met dynamische bewegingen naar rechts en links, waarbij het borsteltje naar boven wijst. Laat uw wimpers niet drogen tussen het aanbrengen van opeenvolgende lagen mascara om een nog beter effect van verhoogd wimpervolume te bereiken.

SAMENSTELLING

Aqua / water /eau, Paraffine, Cera Alba/bijenwas/cire D'abeille, Stearinezuur, Pvp, Cetylalcohol, Propyleenglycol, Arginine, Polysorbaat 20, Copernicia Cerifera Cera/copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/cire De Carnauba, Panthenol , Synthetische was, talk, Candelilla Cera/euphorbia Cerifera (Candelilla) was/cire de Candelilla, fenoxyethanol, caprylylglycol, hectoriet, simethicon, Cera Microcristallina/microkristallijne was/cire microkristallijne, tocoferylacetaat, mica, gehydrolyseerd collageen (afgeleid van vis) , Silica, Pantolactone, Hdi/trimethylol Hexyllactone Crosspolymeer, Kaolien, Gehydrolyseerde keratine, Natriumsulfaat, Polyethyleen, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, [kan contenir/+/- bevatten: ijzeroxiden (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) , Titaandioxide (Ci 77891), IJzer De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113102

Specifieke referenties

ean13
3616302736904

Bourjois Twist up the...

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies