Hean Virtuoso Verdikkende en krullende mascara Black 10 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

De innovatieve mascara fixeert effectief en vergroot op spectaculaire wijze het volume van de wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hean Virtuoso Verdikkende en krullende mascara Black 10 ml

De innovatieve mascara is een uitstekend product dat de wimpers effectief fixeert en het volume ervan spectaculair vergroot. Het plakt de haartjes niet aan elkaar, scheidt ze perfect en verhoogt hun dichtheid, terwijl de ooglijn wordt benadrukt. De unieke formule van de mascara bevat intens zwarte pigmenten, rijstwas en d- panthenol , die wimperbreuk voeden, beschermen en voorkomen. De mascara verlengt, verdikt en scheidt het haar aanzienlijk. De dikke, fluweelzachte consistentie is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en vlekt niet. Dankzij dit bereik je het effect van perfect gescheiden wimpers, een spectaculair verhoogd volume en een intens benadrukte look.

VOORDELEN:

-Perfect gescheiden wimpers.

-Spectaculair verhoogd volume.

-Intensieve, geaccentueerde look.

-Geen gelijmde wimpers, geen klontjes en geen schilfers.

-De mascara bevat intens zwarte pigmenten, rijstwas en d-panthenol, die wimperbreuk voeden, beschermen en voorkomen.

HOE TE GEBRUIKEN

Kijk naar beneden en breng mascara aan op je bovenste wimpers, beginnend bij de wortels. Breng vervolgens mascara aan op de onderste wimpers. Afhankelijk van het verwachte effect 1 - 3 lagen aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, ci 77499, polyurethaan-35, acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, pallimitinezuur, vp/eicoseen copolymeer, polybuteen, copernicia cerifera cera, glycerylstearaat, butyleenglycol, oryza sativia cera, panthenol, fenoxyethanol , ethylhexylglycerine, hydroxyethylcellulose. de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113416

Specifieke referenties

ean13
5907474403670

Hean Virtuoso Verdikkende...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies