Hean Top Orange neon Mascara / Orange Fun / 5 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Verlengt en scheidt de wimpers intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean Top Orange neon Mascara / Orange Fun / 5 ml

Intensief neon oranje mascara is een uniek product dat een spectaculaire, ongebruikelijke afwerking geeft aan oogmake-up. De romige, hooggepigmenteerde formule verlengt en scheidt de wimpers niet alleen intensief, ale geeft ze ook een onmiddellijke en glanzende uitstraling. Deze neon-mascara brokkelt of vlekt niet en zorgt voor een langdurige werking. De mascara is verpakt in een klein, handig pakje, perfect voor in je tas. Het comfortabele borsteltje scheidt de wimpers perfect, plakt ze niet aan elkaar en zorgt voor een gemakkelijke applicatie. Dit is het perfecte product als je een beetje kleur en glans aan je make-up wilt toevoegen.

VOORDELEN:

- Verlengt en scheidt de wimpers intensief.

-Geeft een onmiddellijke en glanzende look.

-De lichte, romige consistentie smeert perfect uit.

-Langdurige werking zonder afbrokkelen of uitsmeren.

-Kleine, handige verpakking, perfect voor in je tas.

HOE TE GEBRUIKEN

Kijk naar beneden en breng mascara aan op je bovenste wimpers, beginnend bij de wortels. Breng vervolgens mascara aan op de onderste wimpers. Afhankelijk van het verwachte effect 1 - 3 lagen aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , bijenwas/cera alba, copernicia cerifera was, glycerylbehenaat, pvp, glycerylstearaat se, synthetisch fluorflogopiet, vp/hexadeceencopolymeer, steareth-21, styreen/acrylaten/ammoniummethacrylaatcopolymeer, c18-36 zuurtriglyceride, propyleenglycol, polyisobuteen , isododecaan, bis-vinyl dimethicon/dimethicon copolymeer, dimethicon, tribehenine, polyester-5, ricinus communis zaadolie, methylmethacrylaat crosspolymeer, triethanolamine, fenoxyethanol, dmdm hydantoïne, methylparaben, propylparaben, silica, tinoxide, [+/- ci 15985 , ci 77891, ci 19140, ci 16035]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113422
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474497327

Hean Top Orange neon...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies