Hean Billionare Inspire Mascara Black 10 ml

€ 4,80
Inclusief belasting

Spectaculaire verlenging en intense verdikking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean Billionare Inspire Mascara Black 10 ml

Langdurig effect van maximale verdikking, krullen en verlenging van de wimpers. De zorgvuldig ontwikkelde formule van de mascara geeft spectaculair volume, verdikt, krult en verlengt de wimpers maximaal. Het geeft het effect van intens zwarte wimpers en wordt aanbevolen voor vrouwen die professionele podiummake-up willen. Bovendien bevat het rijstwas en d- panthenol , die wimperbreuk voeden, beschermen en voorkomen. Een uitzonderlijk nauwkeurig, dubbelzijdig siliconenborsteltje scheidt de wimpers perfect, pakt zowel kortere als langere haartjes aan en voorkomt plakken en klontjes. Het is extreem duurzaam en maakt de wimpers beter zichtbaar en veel dikker.

VOORDELEN:

-Spectaculaire verlenging

-Intensieve verdikking

-Krankzinnig overklokken

HOE TE GEBRUIKEN

Kijk naar beneden en breng mascara aan op je bovenste wimpers, beginnend bij de wortels. Breng vervolgens mascara aan op de onderste wimpers. Afhankelijk van het verwachte effect 1 - 3 lagen aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, ci 77499, polyurethaan-35, acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, pallimitinezuur, vp/eicoseen copolymeer, polybuteen, copernicia cerifera cera, glycerylstearaat, butyleenglycol, oryza sativia cera, panthenol, fenoxyethanol , ethylhexylglycerine, hydroxyethylcellulose. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113423
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474497693

Hean Billionare Inspire...

€ 4,80
group_work Toestemming voor cookies