Claresa Flygirl verdikkings- en verlengingsmascara 10 g

€ 4,30
Inclusief belasting

De eerste laag van deze mascara is voldoende om onmiddellijk een effect te verkrijgen van gelifte, verdikte en verlengde wimpers.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Claresa Flygirl verdikkings- en verlengingsmascara 10 g

De eerste laag van deze mascara is voldoende om onmiddellijk een effect te verkrijgen van gelifte, verdikte en verlengde wimpers! De romige formule vergemakkelijkt het aanbrengen en creëert een uniforme film op de wimpers, waardoor ze een intense, diepe kleur krijgen. Met het asymmetrische siliconenborsteltje kun je de wimpers liften en heb je controle over de hoeveelheid product in één beweging. Een ander voordeel is de hoge duurzaamheid: u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw make-up loslaat of afbrokkelt. Deze mascara bevat carnauba- en rijstwas, die een voedende film op het wimperoppervlak creëren. Bovendien heeft Arabische gom een verzachtende en ontstekingsremmende werking, waardoor de ogen worden beschermd tegen irritatie

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), synthetische bijenwas, paraffine, ci 77499 (ijzeroxiden), acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, polybuteen, glycerylstearaat, vp/eicoseen copolymeer, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) was) , butyleenglycol, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst)zemelenwas), fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, hydroxyethylcellulose. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113492
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819809893

Claresa Flygirl...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies