Claresa Flygirl Sexy Comb & Curl Mascara 10 gr

€ 4,30
Inclusief belasting

Het verspreidt zich perfect over de wimpers en zorgt voor een blijvende flirterige look

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Flygirl Sexy Comb & Curl Mascara 10 gr

Dankzij de romige consistentie verspreidt dit product zich perfect over de wimpers en zorgt voor een langdurig effect van een flirterige look, zonder angst voor vlekken, reflectie of afbrokkelen van de make-up. Het asymmetrische siliconenborsteltje biedt het beste van twee werelden: aan de ene kant heeft het korte borstelharen waarmee je precies de basis van de wimpers kunt bereiken en deze kunt optillen, en aan de andere kant heeft het rechte en lange "kammen" dat grondig kammen. Het effect is het liften, verlengen, verdikken en perfecte scheiding van de wimpers. De formule van deze mascara bevat synthetische bijenwas, die een voedende film op het oppervlak van de wimpers creëert die vochtverlies voorkomt. Het is een uitstekend alternatief voor natuurlijke bijenwas en is een ideale oplossing voor mensen die allergisch zijn voor ingrediënten van bijenoorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), synthetische bijenwas, paraffine, ci 77499 (ijzeroxiden), acacia senegal gom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, polybuteen, glycerylstearaat, vp/eicoseen copolymeer, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) was) , butyleenglycol, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst)zemelenwas), fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, hydroxyethylcellulose. de volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113493
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819810820

Claresa Flygirl Sexy Comb &...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies