Claresa No More Falsies verdikkende Mascara Deep Black 10 gr

€ 4,01
Inclusief belasting

Mascara die het effect geeft van valse wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Claresa No More Falsies verdikkende Mascara Deep Black 10 gr

Dit product bedekt perfect alle wimpers, tilt ze op, maakt ze dikker en langer zonder klontjes te creëren of de haartjes aan elkaar te plakken. Het moderne siliconenborsteltje verdeelt de mascara gelijkmatig over de wimpers en bereikt zelfs de kortste wimpers. Het kleine formaat is perfect voor mensen met kleine ogen, omdat het de wimpers nauwkeurig benadrukt en scheidt, zonder dat er valse wimpers nodig zijn. De vegan formule van de mascara bevat synthetische was, waardoor het een geschikt alternatief is voor natuurlijke dierlijke was, ideaal voor mensen die allergisch zijn voor bijvoorbeeld bijenwas

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), paraffine, glycerylstearaat, synthetische was, stearinezuur, acacia-senegalgom, butyleenglycol, palmitinezuur, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst) zemelenwas), polybuteen, vp/eicoseencopolymeer, ozokeriet, aminomethylpropanol , gehydrogeneerde plantaardige olie, fenoxyethanol, stearylstearaat, hydroxyethylcellulose, tropolon, dinatriumfosfaat, polysorbaat 60, natriumfosfaat, ci 77499 (ijzeroxiden). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113495
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819810837

Claresa No More Falsies...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies