Claresa Nooit te veel! Wimpermascara 10 gram

€ 5,40
Inclusief belasting

Bereik dramatisch volume en perfect gekamde wimpers zonder klontjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Nooit te veel! Wimpermascara 10 gram

Een nauwkeurig, universeel tonvormig siliconenborsteltje verdikt en voegt volume toe zonder de wimpers te verzwaren. Met elke volgende laag mascara wordt het effect steeds spectaculairder. De innovatieve formule maakt de wimpers lang, dik en expressief van de wortels tot de punten, en het effect houdt aan tot het verwijderen van de make-up, zonder te stuiteren of af te brokkelen. De veganistische formule van de mascara bevat Senegal-gom, wat oogirritatie verzacht

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), paraffine, glycerylstearaat, synthetische was, stearinezuur, acacia-senegalgom, butyleenglycol, palmitinezuur, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst) zemelenwas), polybuteen, vp/eicoseencopolymeer, ozokeriet, aminomethylpropanol , gehydrogeneerde plantaardige olie, fenoxyethanol, stearylstearaat, hydroxyethylcellulose, tropolon, dinatriumfosfaat, polysorbaat 60, natriumfosfaat, ci 77499 (ijzeroxiden). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113496
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819810844

Claresa Nooit te veel!...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies