Eveline Christian Laurent Celebrity Lash Mascara Verdikkend en scheidend 7 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Het voorkomt dat wimpers breken, tilt ze op en verlengt ze

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Christian Laurent Celebrity Lash Mascara Verdikkend en scheidend 7 ml

Instant Thickening and Separation Mascara is de perfecte oplossing voor mensen die het effect van volle en dikke wimpers willen bereiken. Een speciaal ontworpen siliconenborstel kamt de wimpers nauwkeurig en bedekt elke wimper gelijkmatig van de wortels tot de punten. Het intense pigment van de massa versterkt de indruk van vol volume en zorgt voor een extreem dicht effect. De formule van de mascara bevat natuurlijke wassen die het haar verzorgen, voeden en broosheid voorkomen. De mascara blijft de hele dag perfect zitten en dankzij de wax schilfert en vlekt hij niet.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

-Carnaubawas: Voorkomt dat wimpers breken, tilt ze op en verlengt ze. Beschermt tegen het morsen en uitsmeren van inkt.

-Rijstwas: geeft wimpers elasticiteit, benadrukt hun volume en lift. Het beschermt tegen de vorming van klontjes, vlekken en inktverlies.

- Palmitinezuur en myristinezuur: hydrateren de wimpers, maken ze zacht, glad en verhogen de elasticiteit, beschermen tegen broosheid en chippen.

Voordelen:

-Gevoede en elastische wimpers

-Verhoogd volume

-Precies gescheiden haren

-Diepe kleur

-Saloneffect

-Uitzonderlijke inktduurzaamheid

Uit consumentenonderzoek bleek dat meer dan 90% van de gebruikers een zichtbare verdikking en precieze scheiding van de wimpers opmerkte, evenals een langdurige duurzaamheid van de mascara. Nu kun jij ook genieten van dit geweldige effect, dat een onvergetelijke charme aan je look toevoegt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. Herhaal de actie voor een meer uitgesproken effect.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, CI 77499, acacia-senegalgom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, butyleenglycol, Copernicia Cerifera Cera, glycerylstearaat, polybuteen, VP/eicoseencopolymeer, Oryza sativazemelenwas, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, hydroxyethylcellulose , Myristinezuur, Arachidinezuur, Beheenzuur, Oliezuur, Fenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114997
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416063544

Eveline Christian Laurent...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies