Eveline Christian Laurent Celebrity Lash Mascara Extreme verlenging en verdikking 7 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Extreme verlengings- en verdikkingsmascara is een perfecte manier om het effect van verlengde en verdikte wimpers te bereiken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Christian Laurent Celebrity Lash Mascara Extreme verlenging en verdikking 7 ml

Celebrity Lash Extreme Lengthening and Thickening Mascara is een perfecte manier om het effect van verlengde en verdikte wimpers te bereiken. De verzorgende wassen in de formule verbeteren de elasticiteit van de wimpers, waardoor de look een uitgesproken en verleidelijk karakter krijgt. De speciale vorm van het siliconenborsteltje maakt het gemakkelijker om de mascara aan te brengen, waarbij elk haartje nauwkeurig wordt bereikt, van de wortel tot de punt. Natuurlijke wassen bedekken de wimpers met een beschermende laag en voegen tegelijkertijd volume toe. Het intense pigment van de mascara geeft de wimpers een onderscheidende kleur en de innovatieve formule voorkomt schilfering en klontjes.

Belangrijkste actieve ingrediënten:

-Carnaubawas: tilt de wimpers op en verlengt ze, zodat ze niet breken. Zorgt ervoor dat mascara de hele dag blijft zitten.

-Rijstwas: Voorkomt de vorming van klontjes, vlekken en vallen van de mascara. Geeft wimpers elasticiteit en benadrukt hun lift.

- Palmitinezuur en myristinezuur: ze maken de wimpers zacht, maken ze glad en verhogen de elasticiteit, waardoor ze niet breken.

Voordelen:

-Gevoed en elastischer haar

-Langere en verdikte wimpers

-Verhoogd volume

-Diep pigment

-Langdurige en onberispelijke look, de hele dag door

Meer dan 90% van de gebruikers bevestigt dat de mascara zorgt voor extreme verlenging, verdikking en lifting van de wimpers.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de mascara zachtjes over de wimpers met een zandlopervormig borsteltje. Afhankelijk van het te bereiken effect wordt het juiste aantal lagen op de wimpers aangebracht.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, paraffine, CI 77499, acacia-senegalgom, stearinezuur, triethanolamine, palmitinezuur, butyleenglycol, Copernicia Cerifera Cera, glycerylstearaat, polybuteen, VP/eicoseencopolymeer, Oryza sativazemelenwas, gehydrogeneerde rijstzemelenwas, hydroxyethylcellulose , Myristinezuur, Arachidinezuur, Beheenzuur, Oliezuur, Fenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114998
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416063575

Eveline Christian Laurent...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies