Stars from the Stars Out of this World Volumizing Mascara 10 g

€ 4,01
Inclusief belasting

Een mascara die je wimpers ongelooflijk volume geeft in een klassieke, intens zwarte kleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Out of this World Volumizing Mascara 10 g

Een mascara die je wimpers ongelooflijk volume geeft in een klassieke, intens zwarte kleur! De asymmetrische siliconenborstel heeft aan de ene kant korte uitsteeksels, waardoor het haar spectaculair dikker wordt, en aan de andere kant langere uitsteeksels voor een perfect kameffect. De productformule is verrijkt met een factor die de haargroei stimuleert en de dikte en lengte ervan verbetert, wat bij regelmatig gebruik resulteert in een aanzienlijke verbetering van de conditie van de wimpers.

Actieve ingrediënten:

-Sojaspruitextract - revitaliseert de haargroei en verhoogt de eiwitsynthese, waardoor onder andere wordt voorkomen hun buitensporige verliezen.

-Tarwekiemextract - helpt de haarstructuur opnieuw op te bouwen, voorkomt splijten, geeft glans en elasticiteit en voegt volume toe.

-Calciumgluconaat – heeft een hydraterende en antiseptische werking.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen over de gehele lengte van de bovenste en onderste wimpers; het effect van kleur en volume kan worden opgebouwd door opeenvolgende lagen van het product toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua , synthetische bijenwas, acrylaten / octylacrylamidecopolymeer, acacia-senegalgom, cyclopentasiloxaan, paraffine, stearinezuur, VP/eicoseencopolymeer, polybuteen, glycerylstearaat, palmitinezuur, triethanolamine, butyleenglycol, Copernicia Cerifera Cera, propaandiol, Panthenol , tocoferylacetaat, Arginine, melkzuur, glycine sojakiemextract, Triticum Vulgare kiemextract fenoxyethanol, ascorbylpalmitaat, hydroxyethylcellulose, ethylhexylglycerine, Scutellaria Baicalensis wortelextract, natriumbenzoaat, gluconolacton Calcium calciumgluconaat, +/- CI 77491, CI 77492, CI 7749 9, CI 77007 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115026
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805280402

Stars from the Stars Out of...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies