AA Wings of Color Ultra Care Lash&Brow Clear Modeling and Shining Mascara voor wimpers en wenkbrauwen 10 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Modellerende en glossende mascara voor wimpers en wenkbrauwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Wings of Color Ultra Care Lash&Brow Clear Modeling and Shining Mascara voor wimpers en wenkbrauwen 10 ml

De modellerende en glossende mascara voor wimpers en wenkbrauwen met de Ultra Care & Glossy Effect formule is een echte openbaring voor je look. Deze transparante mascara met een lichte gelformule geeft je wimpers en wenkbrauwen niet alleen een prachtige vorm en glans, ale voedt ze ook van binnenuit. Dankzij het gehalte aan provitamine B5, biotine, glycerine en arginine voedt, versterkt en beschermt deze mascara de haartjes van wimpers en wenkbrauwen. Ze worden flexibel, vallen minder snel uit en hun toestand verbetert zichtbaar. Bovendien plakt deze mascara je wimpers niet aan elkaar en vlekt niet, waardoor je make-up de hele dag onberispelijk blijft. Het product is onderworpen aan strenge allergietests, waardoor het zelfs veilig is voor mensen met een gevoelige huid. Het is ook gecertificeerd en geschikt voor veganisten en vegetariërs, wat de hoge kwaliteit bevestigt en voldoet aan de principes van een ethische benadering van cosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Begin voorzichtig met het aanbrengen van de mascara op je wimpers, beginnend bij de wortels en beweeg het borsteltje voorzichtig naar boven, waarbij je lichte zigzagbewegingen maakt. Om je wenkbrauwen te accentueren, breng je mascara aan op de haartjes en probeer je ze de gewenste vorm en een lichte glans te geven. Als je een intenser glanseffect wilt, kun je een extra laag mascara aanbrengen nadat de eerste is opgedroogd.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, arginine, carbomeer, Panthenol , PPG-26-buteth-26, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116039
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116045368

AA Wings of Color Ultra...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies