Green Pharmacy Micellaire vloeistof 3in1 Rummy 500 ml

€ 4,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

De vloeistof werkt drievoudig: het reinigt, verstevigt en hydrateert. Voor dagelijkse verzorging. Spoelen is niet nodig. De vorm van micellen zorgt voor een hoogwaardige reiniging en zorgt voor een zachte make-up verwijdering. Dankzij de neutrale pH behoudt het de fysiologische balans van de huid en tast het de beschermende barrière niet aan. Het droogt niet uit, verlicht spanning, verfrist aangenaam. Verwijdert zacht en effectief onzuiverheden van gezicht, hals en decolleté, verwijdert make-up van ogen en lippen. Het is verrijkt met rustgevend kamille-extract en hydraterend panthenol. Een speciaal, multifunctioneel beschermend ingrediënt, kalmeert irritaties, geeft de huid elasticiteit, elasticiteit en gladheid, beschermt tegen vochtverlies. De vloeistof laat een gevoel van comfort en een gladde en zachte huid achter.

Sollicitatie

Micellair water 3in1 kamille bedoeld voor alle huidtypes, inclusief gevoelig, delicaat en gevoelig voor irritatie. Geschikt voor dragers van contactlenzen.

Gebruik

Doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof en was voorzichtig de huid rond de ogen, het gezicht, de hals en het decolleté. Herhaal het proces totdat het wattenstaafje schoon is. Geschikt voor dragers van contactlenzen.

100472

Specifieke referenties

ean13
5904567052906

Green Pharmacy Micellaire...

€ 4,10
group_work Toestemming voor cookies