Bielenda Professional MICROBIOME PRO CARE Evenwichtige en hydraterende gezichtscrème 100 ml

€ 21,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

Bielenda hydraterende en balancerende gezichtsverzorgingscrème uit de Microbiome Pro Care-lijn geeft de huid maximale verlichting en hydratatie. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van externe factoren en kalmeert de huid die verzwakt is door anti-acnebehandelingen en agressieve cosmetische behandelingen. Het ondersteunt de reconstructie van de microbiota van de opperhuid, kalmeert, regenereert, versterkt en hydrateert intensief. Een cosmetica ontworpen voor de problematische, gevoelige en verzwakte huid.

Toepassing: breng de juiste hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes in de huid, laat intrekken.

Het groeiend aantal mensen dat lijdt aan leefstijlziekten en de moeilijkheden die samenhangen met hun effectieve behandeling tonen heel duidelijk aan dat het menselijk lichaam één, onafscheidelijk geheel is en dat alleen alomvattende therapie een kans van slagen heeft. Een van de vele, maar zeer illustratieve, voorbeelden is de impact van het functioneren van de darm en de toestand van zijn microbiota op het functioneren van andere organen en de vorming van extraintestinale ziekten. We mogen niet vergeten dat, behalve dat het darmmicrobioom een directe invloed heeft op de conditie van de huid, de huid ook een eigen microbiota heeft, die door de werking van schadelijke externe factoren of comorbiditeiten ook onze ondersteuning nodig heeft . Zich bewust van het unieke karakter van de microbiota en de enorme impact ervan op de gezondheid en conditie van de huid, hebben experts van het Bielenda Professional Scientific Laboratory de eerste uitgebreide probiotische-prebiotische therapie MICROBIOME Pro Care ontwikkeld. Het is een balancerende en beschermende behandeling voor de huid van het gezicht.

De basis van zijn werking is de Complete Biotic Formula. Het is een complex van pre- en probiotica verkregen door fermentatie van suikers. De probiotische basis van het Complete Biotic Formula-complex zijn bacteriën uit de Lactobacillus-familie. De prebiotica die in de lijn worden gebruikt, zijn alfa-gluco-oligosacchariden (alfa-GOS) en bèta-fructooligosacchariden (beta-FOS). Het gespecialiseerde probiotisch-prebiotische complex wordt ook ondersteund door de kracht van bèta-glucaan, dat transepidermaal waterverlies remt, een verzachtend effect heeft, de genezing versnelt, effectief eczeem elimineert, het aantal exacerbaties vermindert en een antipruritisch effect heeft. Er is ook een ingrediënt gebruikt dat een speciale film op de huid creëert, deze beschermt tegen vervuiling, afzetting van zware metalen, mitochondriale schade vermindert, de oxidatie van natuurlijke lipiden vermindert en beschermt tegen oxidatieve stress.
68318
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169040031

Bielenda Professional...

€ 21,70
group_work Toestemming voor cookies