Nacomi Next Level Ceramide Serum 5 % 30 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
17
Dostępny


Ceramide- serum , verrijkt met peptiden en natuurlijke actieve ingrediënten, revitaliseert de huid en stimuleert de reconstructie van de hydrolipidenbarrière. Tegelijkertijd kalmeert het ontstekingen, hydrateert het, heeft het een anti-verouderingseffect en herstelt de natuurlijke balans. Bevat Inca Inchi en z Passiflora samen met glycerine voedt en regenereert de huid diep. Het serum creëert een beschermlaagje en beschermt tegen schadelijke factoren extern. Het werkt als een verzachtend verband voor de geïrriteerde huid.

Dit geavanceerde complex van actieve ingrediënten is wat een vermoeide en droge huid nodig heeft. Dermaxyl® is een combinatie van zes natuurlijke aminozuren die van nature in het lichaam voorkomen, waardoor het geen allergische reacties veroorzaakt. Voorkomt veroudering en herstelt de huidbarrière. Bovendien hydrateert het diep, waardoor rimpels worden verminderd en de huid gladder wordt.

Een gehydrateerde huid laat ons er fris en jong uitzien. De ceramiden in het SK-influx® V MB-complex brengen ons dankzij hun beschermende eigenschappen dichter bij dit doel. Ze herbouwen de hydrolipidenbarrière en regenereren en beschermen de epidermis tegen waterverlies. Daarnaast kalmeren ze irritaties, ontstekingen en hebben ze anti-rimpel eigenschappen. De versterkte beschermende barrière van de huid voorkomt overmatig vochtverlies en beschermt tegen schadelijke externe factoren. Ze geven de huid een gladde en gezonde uitstraling.

Relipidium™ handhaaft de natuurlijke balans van het huidmicrobioom. Vult het tekort aan ceramiden in een droge huid aan en stimuleert de productie van lipiden om de integriteit van de beschermende barrière te verbeteren en te behouden. Het verbetert de immuniteit van de huid en vermindert ontstekingen veroorzaakt door pathogene bacteriën. Het zorgt voor de natuurlijke microbiële biodiversiteit van de huid en verbetert de hydratatie. Het zorgt ervoor dat de beschermende barrière wordt geregenereerd en de huid langdurig wordt gehydrateerd. Panthenol heeft kalmerende, pijnstillende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Het heeft een verzorgende en verzachtende werking bij irritaties, ondersteunt de genezing van wonden en zweren en verzacht jeuk en verbranding van de huid.

Inca Inchi- en Passiflora-oliën, samen met glycerine, voeden en regenereren de huid diep. Incha Inchi-olie stimuleert effectief de regeneratieprocessen van een rijpe, beschadigde en gevoelige huid. Het dringt diep door in de structuur, waardoor het helpt om de natuurlijke lipidenbarrière van de opperhuid te herstellen. Vitamine A in de olie handhaaft de continuïteit en goede groei van cellen, verhoogt het collageengehalte in de dermis. Passiflora-olie heeft een verjongende en verzachtende werking. Dankzij het gehalte aan omega 6 EFA's, vitamines en mineralen, regenereert en voedt het. Passiflorine die erin zit, heeft een kalmerend en ontspannend effect op de vermoeide huid.

Ceramide-serum is de perfecte manier voor een gekalmeerde en ontspannen huid zonder irritatie.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • droge en vochtarme huid

  • gevoelige huid

  • huid met een beschadigde hydrolipidenbarrière

Aqua , Coco-caprylaat/capraat, glycerine, panthenol, C12-15-alkyl Benzoaat, cetylalcohol, cetearylalcohol, glycerylstearaat, stearinezuur Zuur, Gehydrolyseerd Gist Eiwit, Passiflora Incarnata Zaadolie, Plukenetia Volubilis-zaadolie, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Tribehenin, Natriumlauroyllactylaat, Natriumlauroylglutamaat, cholesterol, xanthaangom, carbomeer, Ethylhexylglycerine, Tocoferol, Dehydroazijnzuur, Palmitoyl Hexapeptide-12, benzylalcohol, butyleenglycol, pentyleenglycol, Fenoxyethanol.

100986
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716023

Nacomi Next Level Ceramide...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies