Nacomi Next Level Serum met Hyaluronzuur 10% 30 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
17
Dostępny

Serum op basis van een complex bestaande uit 4 vormen van zuur hyaluronzuur van verschillende groottes en eigenschappen, dringt door de huid, biedt hydratatie op meerdere niveaus. Formule verrijkt met OptimHyal™ verzacht rimpels, hydrateert en maakt de huid steviger elastisch. De glycerine in de samenstelling versterkt het effect van hydratatie en zorgt ervoor dat je ze langer kunt bewaren.

Het serum met 10% hyaluronzuur werkt als een hydraterende injectie, zorgt voor onmiddellijke hydratatie van de droge en vochtarme huid. Het helpt om de beschadigde hydrolipidenlaag in te kapselen, verstevigt en verstevigt onmiddellijk maakt de huid glad. Daarnaast werkt het anti-rimpel, waardoor het de huid verlaat voller, dichter en stralender.

Serum op complexe basis samengesteld uit 4 vormen van hyaluronzuur van verschillende groottes en eigenschappen, dringt de huid binnen en zorgt voor hydratatie op meerdere niveaus. Grotere hyaluronzuurmoleculen worden afgezet op het oppervlak huid, waardoor een laag ontstaat die vochtverlies voorkomt. Wel kleiner doordringen in de diepere lagen, waar ze hydrateren en vullen rimpels van binnenuit. Dankzij het vermogen om de productie te stimuleren collageen, versterkt de interne steiger van de huid.

bevatte OptimHyal™-samenstelling verhoogt bovendien de elastinesynthese. herstelt optimaal niveau van hyaluronzuur in de huid, waardoor het wordt het is glad, gehydrateerd en elastisch. Glycerine dringt diep door in de huid, het vergemakkelijken van het transport van voedingsstoffen naar de binnenste lagen. Het hoopt en bindt water in de opperhuid, wat het hydraterende effect versterkt zorgt voor een lange tijd voor een optimaal niveau.

Met als resultaat het serum zorgt voor het opvullen van mimische rimpels en de zgn "mollige huid", dat wil zeggen perfect gehydrateerde, stevige en elastische huid.

Gebruik

's Ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • droge en vochtarme huid

Aqua , glycerine, gehydrolyseerd gistextract, propaandiol, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, natriumhyaluronaat, Hyaluronic Acid , gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, cetylhydroxyethylcellulose, lecithine, xanthaangom, cellulose, hectoriet, Raspberry , citroenzuur, polyglucuronzuur, dehydroazijnzuur , Benzylglycol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat.

100995
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716108

Nacomi Next Level Serum met...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies