Nacomi Next Level Exfoliating Night Face Serum met salicylzuur 2% 30ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
42
Dostępny

Exfoliating Night serum met 2% salicylzuur is van jou een bondgenoot in de strijd tegen huidonvolkomenheden. Salicylzuur ontstopt en vernauwt poriën, verwijdert dode cellen van het huidoppervlak en vermindert overmatige afscheiding van talg, wat de vorming ervan voorkomt puistjes. De formule verrijkt met actieve kool vermindert de hoeveelheid mee-eters, reinigt mee-eters en heeft anti-acne eigenschappen. Samen met de vitamine B3 kalmeert ontstekingen, vermindert verkleuring en verzacht bovendien huidtextuur.

Salicylzuur verwijdert dode cellen van het huidoppervlak en vermindert overmatige talgafscheiding, waardoor de vorming van puistjes wordt voorkomen. Het lost perfect op in vetten, waardoor het door de talglaag van de huid dringt en verstopte poriën bereikt. Hierdoor worden de talgklieren ontstopt, waardoor de poriën minder zichtbaar worden en de huid glad en gereinigd wordt. Salicylzuur reguleert het genezingsproces van irritaties, vermindert verkleuringen en acné plekjes. Elimineert effectief dzik en verbetert de huidtextuur.

Geactiveerde houtskool gecombineerd met salicylzuur reinigt grondig, maar wat even belangrijk is, absorbeert overtollig talg van het huidoppervlak en maakt het matter. Het wordt gekenmerkt door een veelzijdige bediening. Het kalmeert irritaties, verwijdert onzuiverheden en gifstoffen en geeft de huid een gezonde uitstraling.

Aqua , Niacinamide, Glycerine, Salicylzuur, Houtskoolpoeder, amylopectine, polydextrose, dextrine, citroenzuur, xanthaangom, cellulose, Hectoriet, dehydroazijnzuur, benzylalcohol.


Vitamine B3 in de samenstelling dringt diep door in de huid, reguleert de productie van talg en normaliseert de vette, seborroïsche of acne huid. Het bestrijdt puistjes en acne, reinigt de poriën en kalmeert roodheid en ontstekingen. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen en verbetert het de stevigheid en spanning van de huid. Dankzij zijn eigenschappen vermindert het de aanmaak van melanine in de huid, waardoor pigmentverkleuringen worden verhelderd. Bovendien stimuleert het de aanmaak van ceramiden, die de hydrolipidenlaag van de huid herstellen, die een beschermende functie heeft tegen schadelijke externe factoren. Vitamine B3 biedt, naast bescherming, een antioxiderende werking en remt vrije radicalen.

Serum met salicylzuur zorgt ervoor dat u kunt genieten van een gladde en gezonde huid zonder onvolkomenheden.

Gebruik

's Avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Gebruik voor het aanbrengen van crème/olie. Niet gebruiken met andere preparaten die retinol bevatten. Vermijd contact met de ogen. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om overdag crèmes met een SPF50 filter te gebruiken en blootstelling aan UV-straling te vermijden.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • Gemengde huid

  • vettige huid

  • acne huid

  • verkleurde huid

  • besmette huid

Aandacht! Gebruik het product niet met:

  • Next Level Retinol 0,25%

  • Next Level Retinol 5 %

  • Next Level Retinol 1%

100996
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539716122

Nacomi Next Level...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies