Bielenda ROYAL BEE ELIXIR Actief revitaliserend anti-rimpel Serum 30 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

ROYAL BEE ELIXIR
Koninklijke revitalisering en vernieuwing van de rijpere huid

Een effectieve lijn van antirimpelcosmetica voor de rijpere huid op basis van het innovatieve actieve ingrediënt BEE PEPTIDE ANTI-AGE COMPLEX gereconstrueerd naar het model van bijengifpeptide, geeft de huid langdurige hydratatie, herstelt de elasticiteit, jeugdig en stralend uiterlijk.

Innovatieve formules van cosmetica zijn verrijkt met waardevolle kostbare ingrediënten afkomstig van bijen. Ze bevatten Royal Jelly, Bee Pollen en Manuka Honing, waardoor een soort Royal Beauty Elixir ontstaat dat uitgebreide anti-verouderingsbescherming biedt.

BEE PEPTIDE ANTI-AGE COMPLEKS, een biologisch actieve mix van peptiden, stimuleert naast het liften en gladstrijken van rimpels ook de synthese van collageen en elastine, waardoor de huidcellen zich vernieuwen, waardoor de negatieve effecten van epidermale veroudering worden geminimaliseerd. Hierdoor ziet de huid er jonger uit.

ROYAL BEE ELIXIR Actief revitaliserend anti- serum

Rijk aan kostbare ingrediënten, is het actieve revitaliserende anti-rimpelserum een echt "Koninklijk schoonheidselixer" voor de rijpere huid. Het verbetert de kwaliteit en minimaliseert de negatieve effecten van huidveroudering.

Actie:
Hydrateert, verzacht en verstevigt de huid optimaal. Het verbetert de regeneratieve vermogens en herstelprocessen van de opperhuid. Verzacht rimpels, vermindert hun zichtbaarheid. Het fleurt de teint mooi op, herstelt prachtige kleur, uitstraling en gloed.

Het serum bevat:

Royal Jelly met een hoog gehalte aan huidverzorgende ingrediënten, verbetert de kwaliteit van de rijpe huid, verhoogt de weerstand tegen verouderingsprocessen. Het beïnvloedt de regeneratie en vernieuwing van huidcellen, waardoor het de opperhuid mooi glad maakt en verstevigt. Hydrateert intensief, kalmeert, kalmeert irritaties.

Bijenpollen, rijk aan voedingsstoffen die een gunstig effect hebben op de huid, verzacht en voedt de huid, herstelt de elasticiteit, heeft een biostimulerend effect op de opperhuid.

Manukahoning, een sterke antioxidant met sterk hydraterende en voedende eigenschappen, beschermt de huid tegen veroudering, verzacht en verzacht de huid en ondersteunt haar regeneratie. Het verbetert de huidskleur, kalmeert roodheid en irritatie.

Effect:
Gerevitaliseerde, zichtbaar gladdere, stralende, stralende teint.

Gebruik:
Masseer het serum elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of als basis voor crème. Het serum versterkt de werking van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

Samenstelling:
Aqua ( Water ), propaandiol, isononylisononanoaat, sorbitol, isodecylneopentanoaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Argania Spinosa kernelolie, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, gehydrolyseerde serumproteïne, pollenextract, Royal Jelly , Honey , Palmitoyl Tripeptide- 5 , Glycine Sojakiemextract, Tocoferylacetaat, Allantoïne, Glycerine, Natriumstearoylglutamaat, Tocoferol, Mica, Plantaardige olie, Histidine, Hyaluronidase, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Soja (sojaboon) Olie, tinoxide, dimethicon, polyacrylaat crosspolymeer-6, dinatrium-EDTA, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, parfum (geur), benzylsalicylaat, hexylkaneel, alfa-isomethylionon, CI 77891, CI 19140, CI 14700.

101101

Specifieke referenties

ean13
5902169045500

Bielenda ROYAL BEE ELIXIR...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies