Bielenda ROYAL BEE ELIXIR Liftende en verstevigende anti-rimpel gezichtscrème 50+ dag/nacht 50 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

Rijk in kostbare, waardevolle ingrediënten is de crème een echte “Royal beauty elixir', dat de rijpe huid uitgebreid verzorgt, verbetert deze kwaliteit, waardoor de negatieve effecten van huidveroudering worden geminimaliseerd.


Actie

Mooi lift, verstevigt, hydrateert optimaal. Verbetert vaardigheden regeneratieve en herstelprocessen van de opperhuid. maakt rimpels glad, vermindert hun zichtbaarheid, herstelt de mooie kleur, glans en glans van de huid schijnen. Het houdt de huid altijd in perfecte conditie dag en nacht, wanneer het regeneratieproces het meest is intens.

ROYAL BEE ELIXIR is een soort Royal Bee Een elixer dat gebruik maakt van de kracht van heilzame ingrediënten afgeleid van van bijen in de revitalisering van de rijpe huid.

Koninklijke melk Bijen met een uitzonderlijk hoog gehalte aan voedingsstoffen huid, verbetert de kwaliteit van de rijpe huid, verhoogt de weerstand tegen verouderingsprocessen. Het beïnvloedt de regeneratie en vernieuwing van huidcellen, waardoor het de opperhuid mooi glad maakt en verstevigt. hydrateert intensief, kalmeert, kalmeert irritaties.

Bijenpollen rijk aan stoffen voedingsstoffen die een gunstig effect hebben op de huid, de huid glad maken en voeden, herstelt de elasticiteit, heeft een biostimulerend effect op de opperhuid.

Honing Manuka is een sensatie in cosmetica dankzij de heilzame eigenschappen. Het is een sterke antioxidant, waardoor het een impact heeft op de bescherming van de huid tegen veroudering. Het heeft sterk voedende en hydraterende eigenschappen. Verzacht en verzacht de huid, ondersteunt de regeneratie. Verbetert de huidskleur, verzacht roodheid en irritatie.

Effect

Mooi gelifte, zichtbaar stevigere, goed gehydrateerde, gerevitaliseerde en stralende huid.


Gebruik

Masseer de crème elke ochtend en avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté.

Samenstelling

Aqua ( Water ), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Squalane, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, cetearylalcohol, glycerylstearaat, tocoferyl Acetaat, Glycerine, Isodecyl Neopentanoaat, Kalium Cetyl Fosfaat, Theobroma Cacao (Cacao) Zaadboter, Gehydrolyseerd Serum Eiwit, pollenextract, Royal Jelly , Honey , Ceramide NP, Glycine Soja Germ Extract, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europea ( Olive ) Fruit Olie, plantaardige olie, allantoïne, natriumstearoyl Glutamaat, Tocoferol, Histidine, Hyaluronidase, Polyglyceryl-10 Lauraat, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Soja (Sojabonen) Olie, Dimethicon, Citroenzuur, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, benzyl Alcohol, Parfum (Geur), Benzyl Salicylaat, Hexyl Kaneel, alfa-isomethylionon.

101104
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169045470

Bielenda ROYAL BEE ELIXIR...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies