Eveline Rich Coconut 2 in 1 micellaire vloeistof + hydraterende toner 500 ml

€ 4,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

family :'Open sans', Arial, sans-serif;background-color:#ffffff;">Vochtinbrengende kokosnoot micellair water en toner

Geef je huid kokosverzorging!

Kenmerken

  • verwijdert make-up
  • reinigt
  • hydrateert
  • voedt
  • tonen
  • herstelt de juiste pH
  • veganistisch
  • 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Lees meer over Eveline Rich Coconut

Rich Coconut hydraterend micellair water en toner is een 2-in-1 product voor het reinigen en verstevigen van het gezicht . Verwijdert effectief make-up (ook waterproof) en alle onzuiverheden van het huidoppervlak. De formule is gebaseerd op kokos- en rijstwater en extracten van vijgen en witte thee. Goed geselecteerde ingrediënten zorgen ervoor dat het product de huid perfect hydrateert en voedt, en de juiste pH-waarde herstelt . Probiotica ondersteunen het natuurlijke microbioom van de huid. Het bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is een veganistisch product.

Gebruik

Veeg het gezicht, de ogen en de mond af met het doorweekte wattenschijfje. Voor waterproof make-up langer vasthouden. Gebruik elke ochtend en avond indien nodig.

De samenstelling van Eveline Rich Coconut

Ingrediënten (INCI) : Aqua ( Water ) PEG-6 Capryl/Caprinezuur Glyceriden Propaandiol Panthenol Xylitol Juice Cocos Nucifera Water Cocos Nucifera Vruchtensap Camellia Sinensis Bladextract Ficus Carica Vruchtenextract Polymnia Sonchifolia Wortelsap Saccharomyces/Rijst Ferment Filtraat Alfa-Glucaan Oligosaccharide Inuline Lactobacillus Rubus Idaeus-zaadolie Tetranatriumglutamaatdiacetaat Cetrimoniumbromide Hydroxyacetofenon Levulinezuur Natriumlevulinaat Kaliumsorbaat Natriumbenzoaat Propyleenglycol Parfum (geur) Citroenzuur Pentyleenglycol Maltodextrine

Inhoud : 500ml

101132
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416026860

Eveline Rich Coconut 2 in 1...

€ 4,50
group_work Toestemming voor cookies