Eveline Power Shake Mask Voedend Bio Masker - peeling met probiotica 5in1 10 ml

€ 1,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

Biomask strong Eveline Power Shake Mask Voedende Peeling met probiotica voor alle huidtypes zal de huid voeden en toevoegen voor langdurige energie.Bevat maar liefst 95% natuurlijke ingrediënten.Een sinaasappel vitamine shake voor je huid!

Voedend biomasker - peeling met probiotica 10ml

Biomask met peeling voor alle huidtypes voedt en geeft de huid langdurig energie. Het bevat maar liefst 95% natuurlijke ingrediënten. Een sinaasappel vitamine shake voor je huid!

De formule van het masker is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen. mango -extract revitaliseert de huid en abrikozenpitten exfoliëren de opperhuid. Bevat sinaasappelextract, dat de kleur van de huid verenigt, en Canadese ahornsiroop, dat een rustgevend effect heeft. Daarnaast bestaat de formule van het masker uit probiotica die schadelijke externe factoren tegengaan.

Voedt en revitaliseert
Een masker rijk aan voedingsstoffen
95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Pakket voor twee toepassingen
Geschikt voor veganisten
Dermatologisch getest product

Gebruik:
Breng het masker aan op een schone en droge huid, vermijd daarbij de oog- en mondzone. Laat gedurende 15 minuten staan. Was het masker vervolgens af met lauw water en masseer de huid met ronddraaiende bewegingen. Gebruik 2 keer per week.

101146
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416025016

Eveline Power Shake Mask...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies