Eveline Christian Laurent Luxe micellair water met colloïdaal goud voor het verwijderen van gezichts- en oogmake-up 24K 500 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Luxe micellair water met met colloïdaal goud, is een professioneel product voor het verwijderen van zelfs waterdichte gezichts- en oogmake-up en grondige reiniging van elk huid type.

Bedankt Pure Cellular Fusion™-technologie, met extreme zachtheid en de effectiviteit van kostbare ingrediënten stelt u in staat om alles te verwijderen onzuiverheden en sporen van make-up in één gebaar, zonder dat het hoeft wrijven over de huid.

Uniek vloeibare formule verrijkt met moleculair goud en stamcellen PhytoCellTec™ heeft een liftend en versterkend effect en rozenextract Damascene en Provitamine B5 verfrissen, kalmeren irritaties, verbeteren de stevigheid van de huid en hebben antioxiderende eigenschappen.

Na Na het aanbrengen van de fluid is de huid grondig gereinigd, zacht en perfect voorbereid op volgende zorgbehandelingen.

Technologie Pure Cellular Fusion™ cellulaire reiniging, dankzij het vitaliserende effect de kracht van PhytoCellTec™-stamcellen, met een uniek vermogen om te penetreren diep in de epidermis, zorgt voor een onmiddellijke, geavanceerde reiniging gecombineerd met langdurige dermale regeneratie en verzorging.


Aqua , PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Panthenol , Propanediol, Polyaminopropyl Biguanide, Allantoin, Glycerin, Rosa Gallica Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Potassium Sorbate, Sorbine Acid, Parfum, Cetrimonium Bromide, Colloidal Gold , Leuconestoc/Radish Root Ferment Filtraat, extract van Malus Domestica-fruitcelcultuur, xanthaangom, lecithine, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, hexylkaneel, citronellol, benzylsalicylaat, limoneen, linalool.

101164

Specifieke referenties

ean13
5901761962673

Eveline Christian Laurent...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies